heer

Heldere site en gebruiksvriendelijk

heer Hebers

Ik was altijd tevreden, maar ik vind dat ik m.b.t. de contractverlenging belazerd ben. Ik had meer bedenktijd nodig, omdat jullie een "inclusief gas" aanbieding deden, terwijl we geen gasaansluiting... Ik was altijd tevreden, maar ik vind dat ik m.b.t. de contractverlenging belazerd ben. Ik had meer bedenktijd nodig, omdat jullie een "inclusief gas" aanbieding deden, terwijl we geen gasaansluiting hebben.

Ondertussen is het 1e aanbod, vermoedelijke vanwege de huidige marktontwikkelingen, gewijzigd en kan ik alleen nog maar voor 1 jaar verlenging kiezen. In het begin had ik ook de optie voor 3 jaar. Dat dit ondertussen is gewijzigd, terwijl het aanbod er al was, vind ik uitermate teleurstellend en voor mij reden om jullie niet aan te bevelen bij anderen. Vaste klanten moet je belonen en niet bedonderen.

'Beste heer Hebers,
'Beste heer Hebers,
Wij stellen onze aanbiedingen altijd bij op basis van de prijzen waarvoor we energie moeten inkopen. Die stijgingen zijn de laatste tijd extreem hard gegaan. Omdat in uw eerdere voorstel ten onrechte gas werd vermeld, willen in uw geval echter een uitzondering maken, zodat u alsnog voor het driejaarsaanbod kunt kiezen. U kunt hierover contact opnemen via samengroen@greenchoice.nl of telefonisch via 010 747 02 22. Verwijs dan naar onze reactie op uw recensie.

LEOPOLD

Slechte site, onduidelijk jammer

Beste Leopold,
Beste Leopold,
We verbeteren onze website graag. Wanneer je je feedback aan onze klantenservice doorgeeft, kunnen we kijken hoe we de website beter op jouw wensen kunnen laten aansluiten. De contactopties vind je hier: https://www.greenchoice.nl/klantenservice/.

heer gesthuizen

Slecht

Beste heer Gesthuizen,
Beste heer Gesthuizen,
Dit geeft de indruk dat we veel kunnen verbeteren. We doen daartoe graag een poging, dus aarzel niet om met onze klantenservice contact op te nemen, mocht u dat niet al gedaan hebben: https://www.greenchoice.nl/klantenservice/.

hansdelangen

Al 16 jaar lid van dit clubje Altijd netjes betaald met een automatische incasso. Echter wordt deze incasso door Greenchoiche sinds eind september (Jaja sinds stijging energieprijzen) niet meer... Al 16 jaar lid van dit clubje Altijd netjes betaald met een automatische incasso. Echter wordt deze incasso door Greenchoiche sinds eind september (Jaja sinds stijging energieprijzen) niet meer uitgevoerd en krijg ik steeds betalingsherinneringen
Het lijkt erop dat greenchoice het erop aan wil sturen dat ik contractbreuk doe en op deze manier van het contract(loopt tot 2024) af wil komen.
Ook contact geprobeerd maar niet bereikbaar.
Zeggen dat ik contact moet opnemen via Whatsapp e.d.
Echter GREENCHOICE kijk je eigen administratie administratie eens na voordat je je vaste klanten betalingsherinneringen gaat sturen
WEL HEEL ERG SLORDIG
ik heb ook al enige kennissen aan greenchoice geholpen , maar op deze manier krijg ik er wel spijt van

Beste Hans,
Beste Hans,
Hartelijk dank dat je al zo lang klant van ons bent. Vervelend dat de betalingen de afgelopen maanden ineens problemen opleveren. Wat de oorzaak ook is, we kunnen je in ieder geval verzekeren dat hier geen boze opzet in het spel is. Om te kunnen zeggen wat er wel aan de hand is en op basis daarvan een oplossing te kunnen bieden, moeten we wel even je gegevens erbij hebben. Vandaar het verzoek om via Whatsapp contact op te nemen. Daarop zijn we zeker bereikbaar. Eventueel kun je ons ook bellen op 010 478 23 26, maar de wachttijden zijn momenteel vaak lang, in verband met grote drukte.
We hopen dit snel met jou op te kunnen lossen.
Hartelijke groet,

mevrouw Wesseling

Heel erg slechte telefonische bereikbaarheid

Beste mevrouw Wesseling,
Beste mevrouw Wesseling,
We zijn momenteel telefonisch inderdaad niet altijd even goed bereikbaar. Onze excuses daarvoor. Mocht u uw vraag nog niet gesteld hebben en geen zin in een lange wachtrij hebben, dan zou u uw vraag ook via de chat op onze website of via Whatsapp (+31104782326) kunnen stellen.

Boyen

Per ongeluk mn contract 20 dagen te vroeg opgezegd, krijg een boete van 2 maanden. Contractueel hebben ze gelijk, maar ik kom niet meer terug.

heer A.S Elmi

Greenchoice best bedrijf