Ben

Greenchoice heeft net mijn maandtarief met 168 % (+€ 365 p. mnd) verhoogd. Lekker duurzaam, voor de eigen V&W rekening, toch!

Beste Ben,
Beste Ben,
De prijzen die wi moeten betalen voor de energie die wij inkopen (en dus ook de prijs die jij betaalt) stijgen sinds zo'n twee maanden uitzonderlijk snel. Hier lees je meer over de redenen hiervan: https://www.greenchoice.nl/klantenservice/stijgende-tarieven/#waarom

heer

In recent days it very bad unable to reach customer care. The only way to reach us is via phone.

Reactie Greenchoice:

We are currently hard to reach by telephone, that is true. We apologise for this. To avoid long waiting times, you can contact us through the chat on our website and through Whatsapp (+31104782326).... We are currently hard to reach by telephone, that is true. We apologise for this. To avoid long waiting times, you can contact us through the chat on our website and through Whatsapp (+31104782326). I hope we can help you soon.
Best regards,
Bob from Greenchoice

wim wessels

Groene energie is echt groen. Beste teruglever regeling stroom. Scherpe prijs.

V. Oude Hassink

Duidelijk, voordelig en bovenal fijn dat het groen is.

mevrouw

Ik ben tevreden ; de dame die ik laatst aan de telefoon had was vriendelijk

mevrouw

Green Choice is een fijn bedrijf, de tarieven zijn betaalbaar, de klantenservice is goed en de website is fijn in gebruik. Wij zijn erg tevreden :)

B. Faber

Ik ben slecht te spreken over de telefonische bereikbaarheid van Greenchoice en de trage beantwoording van per email gestelde vragen over de verlenging van het contract, waardoor de offerte was... Ik ben slecht te spreken over de telefonische bereikbaarheid van Greenchoice en de trage beantwoording van per email gestelde vragen over de verlenging van het contract, waardoor de offerte was verlopen en ik genoegen moest nemen met een veel onvoordeliger aanbod.

Beste B. Faber,
Beste B. Faber,
We zijn momenteel inderdaad lastig te bereiken via telefoon en e-mail. Dit komt door het ongewoon hoge aantal vragen dat we afgelopen twee maanden te verwerken kregen. Het gaat nu langzaam beter, maar op email hebben we nog een achterstand weg te werken. Onze excuses hiervoor.
Mocht je ons toch snel nodig hebben, dan is de chat op onze website misschien een optie. Een bericht sturen via Whatsapp (+31104782326) kan ook.

roos

Goede leverancier ,zeer slecht wat je terug krijgt qua teruglevering

Beste Roos,
Beste Roos,
Voor teruglevering krijg je nog altijd hetzelfde tarief als wat je betaalt. Dit geldt tot aan de hoeveelheid die je aan stroom afneemt. Wek je meer op dan je aan stroom verbruikt, dan krijg je voor deze meeropbrengst €0,08 per kWh. Dit is een van de hoogste vergoedingen die er in de energiemarkt is. Mocht je nog wat meer uitleg over je tarieven willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Of misschien dat de info op deze webpagina ook al een en ander verheldert: https://www.greenchoice.nl/zonnepanelen/salderingsregeling/

Joanna

Goede klantenservice, groene energie