40 minuten in de wacht gestaan omdat ik een vraag had die ik niet zelf kon vinden op de website. geen probleem, ik heb verder gewerkt maar ik kreeg géén bevredigend antwoord op mijn...40 minuten in de wacht gestaan omdat ik een vraag had die ik niet zelf kon vinden op de website. geen probleem, ik heb verder gewerkt maar ik kreeg géén bevredigend antwoord op mijn emailvraag....bel ons! was het advies...en weer 40 minuten in de wacht staan,...nee dank je. verder ben ik tevreden over Greenchoice
over de volgende vraag: ik beveel nooit iemand iets aan dus het antwoord is nee!
heerklaarmond
Normaal goed. Afgelopen week zeer slecht.
Hans
Nooit geen klachten gehad.
heer Kolkman
Contractverlenging verliep niet soepel en ik twijfel of e.e.a. goed is ontvangen en of verwerkt.
A. Kuiken
Slecht bereikbaar via mijn greenchoice
René van Druten
Telefonisch contact krijgen is dramatisch, er wordt duidelijk bezuinigd op het aantal telefonistes (is kennelijk een nieuw ontdekt verdienmodel bij grote bedrijven, want je komt dit vaker tegen)...Telefonisch contact krijgen is dramatisch, er wordt duidelijk bezuinigd op het aantal telefonistes (is kennelijk een nieuw ontdekt verdienmodel bij grote bedrijven, want je komt dit vaker tegen) Daarnaast kan je vrij uitvoerig je nieuwe contract bespreken, welke dan vervolgens verkeerd wordt geregistreerd met een veel te hoog termijn bedrag als gevolg. Ga ze dan maar eens bellen............ "vanwege grote drukte kunnen wij uw telefonisch niet te woord staan, probeer het later nog eens"..... Oordeel is gebaseerd op laatste 2 ervaringen
Denekamp
Het is lastig contact te krijgen, uiteindelijk met iemand gechat, maar die beloofde het afgesproken maandbedrag per mail te bevestigen, hier zit ik nog altijd op te wachten.
SE
Heel slecht; onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Is dit soms de nieuwe trend? Een wachttijd van op dit moment meer dan 40 minuten en nog niemand die de telefoon beantwoordt. Dit kan en...Heel slecht; onmogelijk om telefonisch contact te krijgen. Is dit soms de nieuwe trend? Een wachttijd van op dit moment meer dan 40 minuten en nog niemand die de telefoon beantwoordt. Dit kan en moet anders! Een halve ster is zelfs te teveel.
heer Ron Kwee
Medewerkers van Greenchoice zijn op vele telefoonnummers moeilijk te bereiken. Lange wachttijden. Volgens de computer zou de wachttijd 10 minuten duren, maar na die 10 minuten nog geen verbinding...Medewerkers van Greenchoice zijn op vele telefoonnummers moeilijk te bereiken. Lange wachttijden. Volgens de computer zou de wachttijd 10 minuten duren, maar na die 10 minuten nog geen verbinding met een medewerker. Na 45 minuten nog niet. Al bij al vind ik het een slechte service. Jammer dat ik op een verlengaanbod ben ingegaan. Nogmaals slechte service.