De aanbieding was erg onduidelijk. Er werd in de mail alleen een nietszeggend maandbedrag genoemd en op de site wel een kWh en m3 bedrag, maar niet het oude bedrag ter vergelijking.
Richard
Goede energieleverancier, maar extreem slecht qua informatievoorziening. Al jaren klant en wij proberen verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Inzicht in het verbruik is daarbij essentieel....Goede energieleverancier, maar extreem slecht qua informatievoorziening. Al jaren klant en wij proberen verstandig om te gaan met ons energieverbruik. Inzicht in het verbruik is daarbij essentieel. Dit is bij Greenchoice met grote regelmaat onmogelijk. Meerdere keren aangegeven dat het dashboard slecht bereikbaar was en de belofte dat het beter zou worden geaccepteerd. Zelf wist Greenchoice ook niet wanneer dat dan zou moeten zijn, maar ze waren er mee bezig. In realiteit is het het afgelopen jaar alleen maar slechter geworden. In deze tijd is dat echt niet meer acceptabel. Erg jammer, want verder bevalt Greenchoice goed. Maar als ons contract afloopt, dan twijfel ik of wij niet beter over kunnen stappen.
Tim
De ware kwaliteit: onbereikbaar! Zowel de klantenservice als de app/mijngreenchoice liggen plat. Het was altijd al erg instabiel. Ik zie ondank de nieuwe app geen vooruitgang.
heer
Alles goed geregeld bij het verlengen van het abonnement
mevrouw Reerink
Prima ! alles goed geregeld.
mevrouw
Prima, maar voorspellingen kloppen van geen meter.
heer willemen
Teleurstellend voor vaste klanten
H.Bredewolt
Tot goed. De chat verliep niet helemaal goed
heerCheuk Alam
De enige klacht is dat ik een paar jaar geleden recht had op een overstap-bonus en in eerste instantie niet automatisch werd toegekend. Bij navraag alsnog toegekend.
Gert Tempelman
Het duurde nog wel een tijdje voordat het contract afliep, 3 maanden, toch al een verleningsvoorstel ontvangen. Het voorstel kwam net voor de energiecrisis en dus ook met prijzen van voor de grote...Het duurde nog wel een tijdje voordat het contract afliep, 3 maanden, toch al een verleningsvoorstel ontvangen. Het voorstel kwam net voor de energiecrisis en dus ook met prijzen van voor de grote prijsstijgingen. Jammer is dat bij de aanbieding van alleen elektriciteit de premie voor elektriciteit en gas wordt aangegeven. De premie voor alleen elektriciteit is de helft van de aangegeven premie zoals uit de "kleine lettertjes" blijkt.