Zijn niet te bereiken en geven slechte tarieven bij verlenging, géén aanrader
mevrouw
Prima bedrijf. Was even bij Qurrent omdat ik dacht dat jullie al samen waren gegaan, nu blij 'terug'.
Hartman
Prima bedrijf, goede stroom, snelle reacties.
heer
Goede energie leverantie
mevrouw
Totaal geen antwoord gekregen op mijn vragen, erger nog het waren non-antwoorden
Gerrit
Reactie Greenchoice:
Beste Ano Niem, Het klopt dat op onze website geen emailadres is te vinden. De reden is dat communicatie via e-mail eerder de minst effectieve optie bleek. Aan de telefoon of bijvoorbeeld via de chat blijken we mensen vaak beter te kunnen helpen. Maar je mag ons ook een e-mail sturen. Ons adres is vragen@greenchoice.nl. Je mag binnen twee werkdagen een reactie verwachten. Vriendelijke groet, Bob van Greenchoice
Klinkt niet aannemelijk. Het is toch nog geen reden om het e-mail adres haast onvindbaar te maken op de website terwijl jullie die wel hebben blijkbaar. Dat is sturen op wat jullie willen niet wat klanten liever willen. Want wat kost het nou zo'n e-mail adres op je website? en het staat niemand in de weg. Raar gedrag.
Gust de Wit
Aanbieding nieuw contract was laag bedrag, bij het aangaan van contract bleek bedrag veel hoger. Daarom herroepingsformulier ingevuld en verzonden. Kreeg toch "Welkom bij Greenchoice." Geprobeerd te...Aanbieding nieuw contract was laag bedrag, bij het aangaan van contract bleek bedrag veel hoger. Daarom herroepingsformulier ingevuld en verzonden. Kreeg toch "Welkom bij Greenchoice." Geprobeerd te chatten met virtuele assistent, werkt ook niet. Geprobeerd te appen, werkt ook niet. Uiteindelijk contract via telefoon (na 20 minuten wachten) kunnen opzeggen.