M

Fijne communicatie en duidelijke website + app

heer De Voogd

Prima, op tijd een uitnodiging voor verlenging met redelijke prijs.

Goede ervaring. Duidelijkheid

Goede ervaring. Duidelijkheid

heer

Waarom zou ik mijn contract verlengen als ik niet tevreden ben over Greenchoice? Verlenging lijkt mij de beste aanbeveling.

heerklaassen

Kreeg een aanbieding, die bedrag was dubbel zo hoog als nu. Geen uitleg hierover.

Reactie Greenchoice:

Beste heer Klaassen,
Beste heer Klaassen,
Dannk voor deze feedback. De energieprijzen zijn in het afgelopen jaar enorm gestegen. Dat zal dus op zijn minst deel van de verklaring zijn voor het hogere termijnbedrag in ons voorstel. Of er ook nog andere factoren zijn, kijken we graag even voor je na. Je kunt ons bereiken via 010 747 02 22 of via Whatsapp op +31104782326.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Ano Niem

De reden waarom ik bij NUON weg ging en voor greenchoice koos was omdat ik NUON alleen via telefoon of facebook kon bereiken. Bij greenchoice vond ik wel een e-mail adres op de website maar nu na 'n... De reden waarom ik bij NUON weg ging en voor greenchoice koos was omdat ik NUON alleen via telefoon of facebook kon bereiken. Bij greenchoice vond ik wel een e-mail adres op de website maar nu na 'n jaar heb ik weer mail contact nodig kan ik weer nergens een email adres vinden als contact optie. Heel erg jammer. Zoek ik weer verder naar aan energie provider die ik wel via email kan bereiken. Voor mij is dat belangrijk.

Reactie Greenchoice:

Beste Ano Niem,
Beste Ano Niem,
Het klopt dat op onze website geen emailadres is te vinden. De reden is dat communicatie via e-mail eerder de minst effectieve optie bleek. Aan de telefoon of bijvoorbeeld via de chat blijken we mensen vaak beter te kunnen helpen. Maar je mag ons ook een e-mail sturen. Ons adres is vragen@greenchoice.nl. Je mag binnen twee werkdagen een reactie verwachten.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Fam JWR de Jong

Klant sinds eerste begin (EchteEnergie) en kunnen alleen maar zeer tevreden zijn en dat zijn wij dus ook.

heer S.Tayhos

Al jaren ik ben heel blij met Greenchoice !!!
duidelijk, voordelig en klant vriendelijk .

mevrouw

Fijn om bij jullie te zijn