heer van Kasteren

Lijkt een goede aanbieding, alles helder over de totaalprijs, na activering staan er toch weer bedragen op die niet eerder vermeld zijn, zoals kosten per dag.

Reactie Greenchoice:

Beste heer van Kasteren,
Beste heer van Kasteren,
Dank voor het verlengen! In onze bevestigingen staan inderdaad tarieven per dag, als het gaat om de vaste leveringskosten. Die zouden omgerekend naar een maand hetzelfde moeten zijn als in het eerdere aanbod. Als dat niet zo is laat het ons dan weten, bijvoorbeeld telefonisch via 010 747 02 22.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

mevrouw

Ik heb geen slechte ervaring met greenchoice op het telefonisch contact na. Het is mij niet gelukt iemand te spreken te krijgen

Reactie Greenchoice:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Fijn om te lezen dat uw ervaring met ons in principe goed is, maar we begrijpen dat u ons ook graag telefonisch bereikt. Wanneer u ons dit weekend probeerde te bellen, kan ik begrijpen waarom het niet lukte. We zijn afgelopen zaterdag telefonisch onbereikbaar geweest. Maar inmiddels zijn we weer bereikbaar, tussen 8.30 en 17.30 uur. U kunt ons ook een bericht via Whatsapp sturen (naar +31104782326). We helpen u graag!
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

mevrouw S. Kuijpers-vanWijk

Ik vind het fijn dat elke maand mijn verbruik per mail aan mij doorgegeven wordt. Ik word al 81 jaar en ben niet zo thuis op internet.

Thijs

Teruggave via windvangers is mooi

heerMoraal

Goede ervaringen, allen loopt het administratief niet altijd goed.

Martijn van Schaik

Fijne groene leverancier met een heldere stijl van communiceren

Rob Geels

Groene energie, tegen een aantrekkelijke prijs. En alles online / via de app te regelen.

Jan M. de Geus

Prima groene keuze

Patrick

Betrouwbare leverancier met acceptabele prijzen