mevrouw Mus

Ben tevreden over de groene stroom en de tarieven

heer

Ja, ik heb bij meerdere leveranciers geshopt en bij Greenchoice hoop ik lang te blijven. Het groene imago en goede prijzen spreken mij aan. M.b.t. het Samen Greenchoice spaarprogramma ben ik iets... Ja, ik heb bij meerdere leveranciers geshopt en bij Greenchoice hoop ik lang te blijven. Het groene imago en goede prijzen spreken mij aan. M.b.t. het Samen Greenchoice spaarprogramma ben ik iets minder enthousiast. Op alle producten dient worden bijbetaald, dus uiteindelijk spaar je niets maar betaal je gewoon.

Reactie Greenchoice:

Welkom bij Greenchoice! Fijn om te lezen dat de eerste indruk goed is.
Welkom bij Greenchoice! Fijn om te lezen dat de eerste indruk goed is.
Wat betreft Samen Greenchoice: het klopt dat je meestal bij moet betalen, maar door de gaspaarde punten krijg je wel een korting op de aangeboden producten van duurzame ondernemers.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Hans Homburg

Goed, ik wordt maandelijks op de hoogte gehouden van ons verbruik en dit in verhouding tot dezelfde woonomgeving, prima

heer de ruiter

Goede ervaring snel en eerlijk.

Maarten

Goede service, behulpzaam. Blijft echter waardeloos dat nieuwe klanten (fors) minder betalen dan bestaande, trouwe klanten.

heer MT den Houdijker

Goed en duidelijk

heer C. de Haan

Betrouwbare leverancier

Meijer.

Communicatie niet altijd duidelijk , moest per 1/7 meterstanden doorgeven i.v.m dal en normaal tarief beëindigen.
Kreeg echter meteen eind afrekening,dit terwijl mijn contract tot 1/9 loopt . Moet mijn welkomst bonus nog wel krijgen .
Ook de bevestiging van verlenging niet echt via mail ontvangen.
Kortom een hoop onduidelijkheid

Reactie Greenchoice:

Wanneer er dingen niet duidelijk zijn, verhelderen we die graag. In het algemeen kunnen we zeggen dat het kan kloppen dat op de nota tot aan 1 juli de welkomstkorting nog niet verrekend is. Dit is... Wanneer er dingen niet duidelijk zijn, verhelderen we die graag. In het algemeen kunnen we zeggen dat het kan kloppen dat op de nota tot aan 1 juli de welkomstkorting nog niet verrekend is. Dit is omdat je deze, afhankelijk van je contract, na 1 of 3 jaar uitgekeerd krijgt. Maar aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan bekijken we samen hoe het zit. Ook kunnen we je dan alsnog de bevestiging van je verlenging sturen.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice