heer Krabbendam

Jammer dat het real-time verbruik inzien niet meer werkt. Gemiste kans mijns inziens. Juist dat geeft wat extra’s.
Ik beveel Greenchoice alleen aan bij mensen die afdoende zonnepanelen hebben.

Van Groningen

Fijne energie leverancier. Goede klantenservice. Al bijna vanaf het begin klant. Enige punt van aandacht is het meer vergroenen van de energie. Blijf bij de groene top!

Reactie Greenchoice:

Dank voor al die jaren steun! En bij de groene top blijven horen, is zeker ons doel.
De reden dat wij in het jaarlijkse onderzoek gezakt zijn, is doordat er de laatste jaren veel nieuwe, groene energieleveranciers bij zijn gekomen. Zij leveren vaak alleen windenergie aan een kleine groep klanten en krijgen daar een hoge beoordeling voor.
Op zich terecht, maar dit is geen oplossing voor grote hoeveelheden klanten, zoals wij die van energie moeten voorzien. Biomassa was hierin, in ieder geval tot nu toe, onmisbaar. Hoewel onze biomassa van verantwoorde bronnen komt (geen verbanding van houtsnippers bijvoorbeeld), kregen we hier toch minder punten voor dan voor windenergie. Nu we ons aandeel biomassa aan het afbouwen zijn, zal onze score echter zeker gaan stijgen.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

mevrouw Frederiks

Prettig, mijn contact contract verlenging liep via een medewerker van de A, met haar informatie kon ik tot een besluit komen.

ThomV

Waardeloze klantendienst. Op een kraakheldere vraag komt alleen maar algemene marketingtaal.

Reactie Greenchoice:

Beste Thom,
Dat is niet de bedoeling, die marketing-taal. Als je wilt, kun je de vraag die je had sturen naar webcare@greenchoice.nl. Dan geven we er graag een helder antwoord op....
Beste Thom,
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

mevrouw Zaman

Alleen maar goed... duidelijkheid en no nonsense ! Chapeau ;-)

Boetes worden niet uitbetaald conform contractuele afspraken!

Gamze

Slechte klantenservice. Loze toezeggingen. Jammer dat je geen 0 kan geven.

M Cicek

Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf, alles duidelijk. Op tijd terugkoppelingen geven. Tot op heden heb ik nooit een probleem gehad. Ik kan Greenchoice iedereen aanbevelen.

Moolhuijzen

Duidelijk en overzi8chtelijk