Koers

Erg irritante callcenter medewerkers

Reactie Greenchoice:

Beste Koers,
Beste Koers,
Het is natuurlijk niet onze bedoeling je te irriteren, onze excuses daarvoor. Misschien is het een idee te noteren dat je niet gebeld wilt worden? Als je dat wilt, stuur ons dan even een bericht via Whatsapp (010 478 23 26) of e-mail met daarin (ook) je naam, adres en geboortedatum. Dan regelen we dat je niet meer gebeld wordt.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

K

Heel slecht

Reactie Greenchoice:

Beste K,
Beste K,
Je mag je verbeterpunten altijd aan ons doorgeven, want blijkbaar valt er bij ons nogal wat te verbeteren. je kunt ons bellen op 010 478 23 26 of een Whatsapp-bericht naar datzelfde nummer sturen. E-mailen kan ook, naar vragen@greenchoice.nl. Ik hoop dat je ervaring met ons daardoor wat kunnen verbeteren.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchocie

Gerrit Schuurman

Uitermate goed.

heer Smelt

Prima, geen negatieve verhalen te melden.

Bert

Als u minder dan 500 m3 gas verbruikt, ga dan niet in zee met Greenchoise! Want de leveringskosten van Stedin zijn dan circa 120 euro, maar Greenchoise brengt gewoon 180 euro in rekening. Al weken... Als u minder dan 500 m3 gas verbruikt, ga dan niet in zee met Greenchoise! Want de leveringskosten van Stedin zijn dan circa 120 euro, maar Greenchoise brengt gewoon 180 euro in rekening. Al weken geleden heb ik gemeld dat dit niet correct is. Greenchoise corrigeert dit echter nog steeds niet. Greenchoise verwijst naar Stedin en Stedin verwijst naar Greenchoise. De fout zit echter wel degelijk bij Greenchoise.

heer G.T.Geertsma

Tot nu toe heb ik goede ervaringen, maar ik ben nog geen vol jaar voorzien van energie door Greenchoice. Dus eerst de jaarrekening afwachten.

schmidt

Goed! Ik vind de maandelijkse email met mijn verbruikt nuttig (zou willen ook een inschatting of mijn maandelijkse bedrag goed zit met de gebruik). Costumer services is altijd vriendelijk, nooit... Goed! Ik vind de maandelijkse email met mijn verbruikt nuttig (zou willen ook een inschatting of mijn maandelijkse bedrag goed zit met de gebruik). Costumer services is altijd vriendelijk, nooit dwingen! Prijs kon beter, maar dat is altijd zo ?

baukje

Duidelijk, helder en prima service

horden

Goede ik ben er al heel llang