mevrouw. Storm

Positief

mevrouw Boeff

Ik ben tevreden, als ik wat wil weten neem ik telefonisch kontakt op met de medewerkers !

heer Vos

Energie levering maar met oog voor duurzaamheid, alternatieve energiebronnen en de natuur.

Ton Hopstaken

Krijgen wat je toekomt

De Ruiter

Eerlijk,Duidelijk,transparant.

heer Bruijns

Op tijd en correcte informatie

Marbus

Slecht bereik, waardoor contractverlenging duurder werd

Beste Marbus,
Beste Marbus,
We zijn inderdaad een periode slecht bereikbaar geweest, excuses daarvoor. We bieden je daarom graag een verlenging tegen de eerdere tarieven aan. Je kunt hiervoor een email sturen naar samengroen@greenchoice.nl (met daarin je naam, adres en geboortedatum) of ons bellen op 010 747 02 22.

heer

Ik wordt regelmatig, gedurende werktijd, ongevraagd telefonisch benaderd. Ik heb diverse malen aangegeven dat ik dit niet wil. Ze hebben mij toegezegd dat ze deze voorkeur zouden vastleggen in de... Ik wordt regelmatig, gedurende werktijd, ongevraagd telefonisch benaderd. Ik heb diverse malen aangegeven dat ik dit niet wil. Ze hebben mij toegezegd dat ze deze voorkeur zouden vastleggen in de computer. Dus niet.

Reactie Greenchoice:

Excuses voor het ongewenste bellen en ook voor het feit dat je verzoek niet gebeld te worden blijkbaar niet doorgegeven is. Om dit te regelen, kun je een bericht met je naam adres en geboortedatum... Excuses voor het ongewenste bellen en ook voor het feit dat je verzoek niet gebeld te worden blijkbaar niet doorgegeven is. Om dit te regelen, kun je een bericht met je naam adres en geboortedatum sturen per Whatsapp naar 010 478 23 26. Bellen naar dit nummer kan ook.

heer

Greenchoice zelf prima maar dat continue dagelijkse gebeld vanuit de callcentre van jullie is zo irritant. Kap daarmee

Reactie Greenchoice:

Begrijpelijk dat je het vele bellen irritant vindt. We zijn ermee bezig om dit te voorkomen. Voor nu kunnen we misschien voor je noteren dat je helemaal niet gebeld wilt worden? Als je dit wilt,... Begrijpelijk dat je het vele bellen irritant vindt. We zijn ermee bezig om dit te voorkomen. Voor nu kunnen we misschien voor je noteren dat je helemaal niet gebeld wilt worden? Als je dit wilt, stuur dan even een bericht met je naam adres en geboortedatum per Whatsapp naar 010 478 23 26. Bellen naar dit nummer kan ook.