IJzenbrandt

Ik vind greenchoice een goede prijs hebben. Alleen ik had me contract nog niet verlengd en greenchoice heeft me de afgelopen weken meerdere keren op een dag gedurende de weken gestalkt met... Ik vind greenchoice een goede prijs hebben. Alleen ik had me contract nog niet verlengd en greenchoice heeft me de afgelopen weken meerdere keren op een dag gedurende de weken gestalkt met telefoontjes. Daar moeten jullie echt mee ophouden. Want ik heb op het punt gestaan om te wisselen van energie leverancier!!! Erg jammer!

Reactie Greenchoice:

Beste IJzenbrandt,
Beste IJzenbrandt,
Het is inderdaad niet de bedoeling je zo te stalken, excuses. We kunnen eventueel voor je instellen dat je niet meer gebeld wordt. Laat het even weten via onze klantenservice als je dit wilt. Heel hartelijk dank dat je ondanks deze ervaring toch verlengd hebt!
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Lucy

Goede provider en service. Komt afspraken ongevraagd na en verlaagt zelfs, ook ongevraagd, maandtarief. TOP

Goede service

mevrouw

Als ik bel per telefoon wordt ik vriendelijk geholpen

heer

Telefonisch verlengen was een slechte ervaring. Telefoniste ging alles opnoemen wat in het contract staat. Elk bedrag, een eindeloze rij aan gegevens. Daar moest ik tussendoor steeds ja op zeggen... Telefonisch verlengen was een slechte ervaring. Telefoniste ging alles opnoemen wat in het contract staat. Elk bedrag, een eindeloze rij aan gegevens. Daar moest ik tussendoor steeds ja op zeggen maar het was niet meer te volgen. Onmogelijk te snappen waar al die bedragen bij hoorden. Ik heb de verbinding verbroken. Zeer slechte ervaring met dit soort verkooppraktijken. Vervolgens via de website verlengen was heel makkelijk en snel geregeld.

de Rijk

Goede en groene service. En bij eventueel opzeggen geen vervelend nabellen om toch te blijven. Nu echter een jaar bijgetekend vwg de blijfpremie.

Beeck van Ferd

Soms wat moeizaam. Nieuw adres aanmelden moet nog simpeler kunnen
Maandelijks gebruikersoverzicht nu voor 2e maand op rij niet in orde ondanks mn verzoek het te regelen.

mevrouw

Snel en effectief door vriendelijke medewerkster geholpen. Pluim!!