E. Westhoek

Altijd correct en uitgebreide info

Bisschop

Wij hebben goede ervaring

Christian

Via de mail ontving ik een voorstel tot contractverlenging. Een aantal weken daarna werd ik telefonisch benaderd. Ik verzocht de medewerker om eind van de week op een bepaald tijdstip terug te... Via de mail ontving ik een voorstel tot contractverlenging. Een aantal weken daarna werd ik telefonisch benaderd. Ik verzocht de medewerker om eind van de week op een bepaald tijdstip terug te bellen. Helaas heb ik moeten constateren dat ik in de dagen erop meerdere keren ben gebeld, maar niet op de afgesproken dag en tijd. Een toelichting waarom de vaste leveringskosten behoorlijk hoger werden, ontbrak. Het contract inhoudelijk was duidelijk en overzichtelijk en eenvoudig te verlengen.

heer de rooij

Ben tevreden over de dienstverlening

Teeuwen/Jongbloed

Vervolg van beoordeling op 5 februari,

Vervolg van beoordeling op 5 februari,

Ik heb uiteindelijk na 5 telefonische contacten een mail moeten sturen naar greenchoice. Ik heb daarop per ommegaande een mail teruggekregen. Daarin gaf Greenchoice toe dat ik mag salderen over het gehele jaar en dat ze een nieuwe eind/jaarafrekening gaan opmaken. Heel netjes Greenchoice, mijn complimenten. Graag had ik dit een paar telefoontjes en een mail eerder gehoord.

De afgelopen weken wederom contact gehad met uw klantenservice. Ik was nog in afwachting van de welkomstbonus.
Aardige mevrouw aan de telefoon, ze kon zien dat ik de welkomstbonus nog niet gehad had en dat ik daar wel recht op had.
Ze kon nu geen contact krijgen met de afdeling die daar over gaat; "is het goed dat ze me daarover terugmailt met het antwoord?" Natuurlijk, is dat goed.
Na een week geen antwoord, weer gebeld. "Ja u heeft recht op een welkomstbonus. He wat gek, het staat op inactief".
Na 5 minuten in de wacht, Het wordt u uitbetaald in week 13. En dit bleek uiteindelijk ook echt waar. Ik heb nu mijn welkomstbonus. Dank Greenchoice, dat ik jullie nu niet meer hoef te bellen.

Reactie Greenchoice:

Dit had wel wat soepeler afgehandeld kunnen worden, zo te lezen. Dat blijkt voor ons soms een uitdaging met al die verschillende afdelingen en processen. Onze excuses dat de belofte om je op de... Dit had wel wat soepeler afgehandeld kunnen worden, zo te lezen. Dat blijkt voor ons soms een uitdaging met al die verschillende afdelingen en processen. Onze excuses dat de belofte om je op de hoogte te houden niet goed is nagekomen. Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen en heb je de bonus ontvangen.

Peter

Elke keer wijzigingen die niet noodzakelijk zijn. Tussentijdse schattingen die onnodig zijn. Steeds net een beetje eerder om de meterstanden vragen en anders roepen dat ze zelf gaan schatten. En de... Elke keer wijzigingen die niet noodzakelijk zijn. Tussentijdse schattingen die onnodig zijn. Steeds net een beetje eerder om de meterstanden vragen en anders roepen dat ze zelf gaan schatten. En de reactie is niet alsof je een klant bent maar een noodzakelijk kwaad.

Beste Peter,
Beste Peter,
Het is niet de bedoeling dat er zomaar wijzigingen worden aangebracht in je gegevens. We zouden dus graag onderzoeken of er iets misgaat of dat er misschien een verklaring is voor waarom bepaalde gegevens wijzigen. Daar heb je in je eerdere contact met onze klantenservice blijkbaar geen bevredigend contact op gekregen. We willen je uitnodigen om toch nog eens contact op te nemen met onze klantenservice en aan te geven dat je eerder geen goed antwoord hebt gekregen. Eventueel kun je ook een klacht indienen via klachten@greenchoice.nl.

mevrouw

Aanmelden snel en eenvoudig ,handige app.

Jan

Heb net mijn contract met 3 jaar verlengd. Ben dus een tevreden klant.
Heb net mijn contract met 3 jaar verlengd. Ben dus een tevreden klant.
Van het geld dat ik bij de jaarafrekening terugkreeg van afgelopen jaar heb ik windvangers gekocht. Leuk om te zien in de app hoeveel jouw windvangers opleveren in kWh en in €.
Het is trouwens een hele fijne overzichtelijke app.
Het opwekken van energie met biomassa vind ik niet echt groen. Hoop dat Greenchoice dat gaat verminderen.
Verder alle lof !!!!

Beste Jan,
Beste Jan,
Hartelijk dank voor verlenging! En wat een mooie besteding van het geld dat je terugkreeg via de jaarnota. We zijn ook blij om te lezen dat je blij bent met onze app. We komen komende maand met een nieuwe app. Hopelijk bevalt deze nog beter.
Wat betreft biomassa: dat aandeel zijn we inderdaad aan het verminderen. We vinden overigens niet dat alle biomassa slecht is. Hier lees je meer over onze visie hierop: https://www.greenchoice.nl/gebruik-van-biomassa/.
En dank voor alle lof!

Prive

De klantenservice kan wel wat beter
Niet zo vriendelijk

Reactie Greenchoice:

Het is onze bedoeling dat ik en andere klantenservicemedewerkers je vriendelijk te woord staan. Daar besteden we veel aandacht aan. Excuses dat je blijkbaar een niet zo vriendelijke medewerker hebt... Het is onze bedoeling dat ik en andere klantenservicemedewerkers je vriendelijk te woord staan. Daar besteden we veel aandacht aan. Excuses dat je blijkbaar een niet zo vriendelijke medewerker hebt getroffen. Als er nog iets is, waarmee we je kunnen helpen, doen we dat graag. Neem in dat geval even contact met ons op via webcare@greenchoice.nl.