Uitstekende ervaring, zoals ook de informatie die ik ontving bijhet aangaan van een nieuw contract
een wachtende aan de telefoon
Bedrijf is totaal onbereikbaar. laten je gewoon wachten aan de telefoon
mevrouw
Goede service!
Geert
Makkelijk zaken doen met Greenchoice. Bij het verlengen van mijn contract ging er iets fout, de webpagina ververste en de contractduur stond weer op 5 jaar. Over het hoofd gezien, het was de...Makkelijk zaken doen met Greenchoice. Bij het verlengen van mijn contract ging er iets fout, de webpagina ververste en de contractduur stond weer op 5 jaar. Over het hoofd gezien, het was de bedoeling om het contract met 1 jaar te verlengen. Eén WhatsApp bericht naar de klantenservice en het was geregeld.
heer v oosterwijck
Goed. Ben een tijdje terug al gebeld met dit aanbod(verlengbonus 70€) en had dat telefonisch al toegezegd maar was niet doorgekomen dus heb hem uiteindelijk zelf online verlengd.
heer M
Jacquelien Kroon-Luppens
Alles prima voor elkaar in korte tijd, nu nergens geen omkijken meer naar. Abonnement daarom verlengd. Groen en goed!
mevrouw
Noom
Duidelijke, actuele communicatie. Prettige en informatieve overzichten mbt gebruik.