Verwoerd

Had coulance verwacht na mededeling waarom beëindigen contract. Voor mij nooit meer greenchoice

Reactie Greenchoice:

Beste Verwoerd,
Beste Verwoerd,
U heeft hier inmiddels contact over gehad en wij hebben toen samen vastgesteld dat wij u geen boete in rekening hebben gebracht. Gezien uw situatie hebben we hier uit coulance vanaf gezien. Uw verwachting was wat dat betreft dus juist.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heerA.D.de Bil

Goede ervaringen met contacten bij jullie en redelijke prijs markt verhouding

mevrouw

Erg prettig prettige behandeling als ik vragen heb, vind de mensen die mij te woord staan geduldig en netjes

heer de Korte

Prima service en 100% groen

heer

Prijs afspraak niet nagekomen

Reactie Greenchoice:

Afspraken zijn er om nagekomen te worden. Dus we kijken graag even met mee of er inderdaad iets misgaat. Had je hier al contact over opgenomen met onze klantenservice? Je kunt ons bellen of een... Afspraken zijn er om nagekomen te worden. Dus we kijken graag even met mee of er inderdaad iets misgaat. Had je hier al contact over opgenomen met onze klantenservice? Je kunt ons bellen of een Whatsapp-bericht sturen via 010 478 23 26.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice