Gerard

Goede prijs en goed voor de aarde.

heer Raaijmakers

Goed dat GC je als klant tijdig waarschuwt. Duidelijke informatie over de te maken keuze. Bij bellen klantvriendelijk en -gerichte behandeling. Onduidelijk welk voordeel ik heb als trouw lid van... Goed dat GC je als klant tijdig waarschuwt. Duidelijke informatie over de te maken keuze. Bij bellen klantvriendelijk en -gerichte behandeling. Onduidelijk welk voordeel ik heb als trouw lid van energiecoöperatie MGE. Beantwoording e-mail kan soms wel langer duren. Gunstige prijzen en volledig groen.

Hans van Kesteren

Nog steeds superslecht bereikbaar en rare reactie op verzoek contact op te nemen met klant per telefoon

Reactie Greenchoice:

Beste Hans,
Beste Hans,
We zijn door grote drukte inderdaad moeilijk bereikbaar momenteel. Maar als je ons een e-mail stuurt via vragen@greenchoice.nl, sturen we binnen vier dagen een reactie. Bellen kan ook, de wachttijd is gemiddeld 8 minuten. One excuses dat het momenteel wat behelpen is!
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Emiel

Prettige ervaring met klantenservice

heer Boon

Prima leverancier met duidelijke informatie

Van den Berg

Sinds enkele jaren gebruik ik de producten van Greenchoice. Ben zeer tevreden over hun tijdige informatie en suggesties voor verbruik. Het bracht mijn verbruik danig terug. En ...niet te vergeten de... Sinds enkele jaren gebruik ik de producten van Greenchoice. Ben zeer tevreden over hun tijdige informatie en suggesties voor verbruik. Het bracht mijn verbruik danig terug. En ...niet te vergeten de groene kleur!

heer F. Blommers

Prima leverancier, heldere rapportages