heer A3S

Drie jarig contract is niet helder en geeft niet aan dat het vaste prijzen zijn voor E en gastarief. Salderen wordt niet aangegeven en ook niet de vergoeding per kWh.

Beste heer A3S,
Salderen is een mogelijkheid die vanuit de overheid geboden word en geldt altijd, ongeacht wat voor contract je hebt.
Wat betreft de tarieven: die zouden uiteraard wel in...
Beste heer A3S,
Wat betreft de tarieven: die zouden uiteraard wel in jouw contractbevestiging genoemd moeten worden. We kijken graag even met je mee. Neem je hierover contact op met onze klantenservice?
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Vreeswijk

Tussentijdse afrekeningen vallen negatief uit door foutieve toepassing grens 10000 kwh

Beste Vreeswijk,
Hier kunnen we compensatie voor bieden. Als je contact opneemt met onze klantenservice regelen we dat graag voor je.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Behrooz Tayefeh Davallou

Very hppy with Greenchoice, good service, and ontime

Piet de Quaasteniet

Jullie hebben mij meer dan uitstekend geholpen als klant van Greenchoice.

Reactie Greenchoice:

Hier worden we blij van!

Marian Ober

In orde! Indien nodig ook makkelijk telefonisch bereikbaar!

heer K. Schurink

Duidelijke website en overzicht van je verbruik met goede passende adviezen

heer Philippo

Uitstekend

heer J. Smit

Contract en wat daar bij hoort prima geregeld, maar de feedback op vragen vind ik slecht. Ik heb meerdere vragen ingestuurd, maar hier nog geen goed antwoord op gekregen.

Ronald

Slechte ervaring, welkomstpremie pas 7 weken later uitbetaald. Zelfde jaarafrekening na 8 weken een verrekening.