heer

Mooi dat er groene stroom is

Wouter Capel

In de maand mei akkoord gegaan met de zonnen panelen aanbod (aanbetaling voldaan). Het is nu september 2020 en de dagen worden korter. En er ligt nog niets op het dak wat energie opwekt. Keer op... In de maand mei akkoord gegaan met de zonnen panelen aanbod (aanbetaling voldaan). Het is nu september 2020 en de dagen worden korter. En er ligt nog niets op het dak wat energie opwekt. Keer op keer contact gezocht met Energie direct. Terug bellen ho... maar. Ik wil over op groene energie... wil Energie direct dit ook?!?

Reactie Greenchoice:

Beste Wouter,
Beste Wouter,
We begrijpen dat je de zonnepanelen graag zo snel mogelijk op je dak hebt liggen. Even voor de zekerheid: heb je de panelen bij ons, Greenchoice, gekocht? Omdat je schrijft over Energiedirect. Als je eigenlijk 'Greenchoice' bedoelde, dan kun je onze zonnepanelenafdeling bereiken via 085 782 00 51 of operations@greenchoicezon.nl.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

A.C.Tinbergen

Hallo, ik ben best tevreden over Greenchoice maar toch een paar opmerkingen. een paar maanden geleden ben ik gebeld of ik een nieuw contract wilde, ja en heb dat per telefoon geregeld. Nu bij de... Hallo, ik ben best tevreden over Greenchoice maar toch een paar opmerkingen. een paar maanden geleden ben ik gebeld of ik een nieuw contract wilde, ja en heb dat per telefoon geregeld. Nu bij de eindafrekening staat dat ik nog moet verlengen?? Gedaan(wel verbaasd) en de mededeling was: maandbedrag blijft gelijk. Op de eindafrekening staat een hoger maandbedrag. Dit komt nogal rommelig over. Graag aandacht hiervoor.

Reactie Greenchoice:

Beste A.C. Tinbergen,
Beste A.C. Tinbergen,
We kijken graag wat we in onze processen kunnen verbeteren. Op basis van uw bericht krijg ik de indruk dat de tarieven waarmee u uw contract verlengd heeft lager zijn dan de tarieven die u had. In dat geval klopt het dat de eindnota, die nog uitgaat van de oude tarieven, een hoger bedrag oplevert dan de berekening met de tarieven waarmee u verlengde. Als er nog andere dingen spelen, laat het ons dan even weten, via e-mail telefoon of Whatsapp. Dan kijken we graag wat we kunnen verbeteren.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Goed hoor en ook goed bereikbaar. Vriendelijke bejegening.

mevrouw

Prima, snel en duidelijk geregeld.

Wij hebben goede ervaring met green choice.
Alleen 4 maanden voordat ik me contract kon verlengen, werd ik vaak gebeld.
Hier had ik niet echt behoefte aan, ik zoek het altijd zelf uit. Wij hebben goede ervaring met green choice.
Alleen 4 maanden voordat ik me contract kon verlengen, werd ik vaak gebeld.
Hier had ik niet echt behoefte aan, ik zoek het altijd zelf uit.
En stap 1 maand van te voren over of niet.

heer Loots

Prima, duurzaamheid van geleverde energie is prima. Klantenservice/contact ook. (informatieverstrekking op) website zou iets beter kunnen.

Mevis

Prima leverancier