Van Ek

Slechte ervaringen. Dingen beloven maar niet uitvoeren, reeds meerdere malen. Ik ben nu al 2,5 maand bezig om de zonnepaneelstroom tegen het juiste tarief verrekend te krijgen. Inmiddels 5... Slechte ervaringen. Dingen beloven maar niet uitvoeren, reeds meerdere malen. Ik ben nu al 2,5 maand bezig om de zonnepaneelstroom tegen het juiste tarief verrekend te krijgen. Inmiddels 5 gesprekken verder, van het kastje naar de muur. Geen aanrader.

Reactie Greenchoice:

Dit klinkt niet goed! Ik wil je vragen om dit door te geven aan onze klachtenafdeling (klachten@greenchoice.nl). Dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.
Vriendelijke...
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer heuschmid

Heldere overzichten per maand met tips. Daarnaast vindt ik het heel belangrijk om mijn bijdrage te leveren aan het milieu door groene energie te kiezen

Reactie Greenchoice:

Beste heer Heuschmid,
Beste heer Heuschmid,
Fijn om te lezen dat u de maandelijkse overzichten helder vindt. En het is inderdaad erg belangrijk dat mensen voor groene energie kiezen, om zo snel mogelijk af te komen van vervuilende energie uit fossiele brandstoffen. Dank voor jouw bijdrage daaraan!
Vriendelijke groet,
Bob Lapajian

mevrouw Roos Haemers

Ben altijd correct behandeld. Prettige manier van communiceren.

kees ventevogel.

Duidelijkheid.

heer NN

Greenchoice biedt wat ik van het bedrijf verwacht.

heer Slinger

Na een wat summier verlengingsvoorstel te hebben gekregen, duidelijke info ontvangen van klantenservice.

Joyce van Happen

Erg duidelijke informatie die ze geven, geen verborgen extra kosten. Gewoon lekker makkelijk en geen gedoe.

familie van der Horst

Al vele jaren lang een goede prijs prestatie waar andere maatschappijen niet tegen op kunnen

Camiel Braun

Servicegericht en betrouwbaar.

Octaaf

Wat kan je nog schrijven over ervaringen als alles gewoon gaat zoals ons is beloofd!