H.A. Hartman

Klantvriendelijk en -gericht met een no nonsense aanpak zonder toeters en bellen. Op de dienstverlening is absoluut niets aan te merken. Perfect functionerende goed overzichtelijke website. Gebruik... Klantvriendelijk en -gericht met een no nonsense aanpak zonder toeters en bellen. Op de dienstverlening is absoluut niets aan te merken. Perfect functionerende goed overzichtelijke website. Gebruik slimme meter is ideaal

Reactie Greenchoice:

Beste heer Hartman,
Hartelijk dank voor al deze complimenten! Dit is precies wat we willen bereiken, dus erg leuk om terug te horen dat je onze service zo waardeert.
Vriendelijke...
Beste heer Hartman,
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Het gemak om via internet je contract te verlengen

mevrouw

Eenvoudige overstap, zeker van groene energie

heer

Geen enkel probleem, snelle oplossingen , goede service

heer Müller

Prima leverancier van groene energie en gas.

mevrouw Riet Arentsen

Betrouwbaar en adequate info.

Nathalie

Ongelooflijk, er is iets goed mis bij deze organisatie
Zit al vanaf 23 juni met een kapotte omvormer,het is nu inmiddels september.
Slecht bereikbaar, sowieso wachttijden meer dan 15min...
Ongelooflijk, er is iets goed mis bij deze organisatie
Zit al vanaf 23 juni met een kapotte omvormer,het is nu inmiddels september.
Slecht bereikbaar, sowieso wachttijden meer dan 15min en dan nog niemand gesproken te hebben, tig mail en app verkeer, diverse beloftes en gewoon niet nakomen daarvan.
In en in triest om zo om te gaan met je klanten.
Ik ben zo boos, dat Ik in staat ben om heel het Zooitje van mijn dak te trekken en te deponeren op jullie deurmat.
Nog nooit zo'n organisatie meegemaakt.
Het is 1 ster maar eigenlijk is dat al teveel credit!!

Reactie Greenchoice:

Dit klinkt niet goed! Begrijpelijk dat je hier erg boos over bent. Op basis van deze recensie kunnen we je gegevens er niet bij vinden, maar we willen dit graag zo snel mogelijk oplossen. Kun je een... Dit klinkt niet goed! Begrijpelijk dat je hier erg boos over bent. Op basis van deze recensie kunnen we je gegevens er niet bij vinden, maar we willen dit graag zo snel mogelijk oplossen. Kun je een e-mail sturen naar operations@greenchoicezon.nl? Zet in het onderwerp gerust 'spoed', want die is in jouw geval gewenst.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Frits

Klantvriendelijk, transparant, heldere communicatie en .. GROEN!!

Goede service en betaalbaar