heer

Goede zakelijke verstandhouding

P Groenewoud

Makkelijk

heerF. van der Burg

Groen, maar ook duidelijke overzichten van mijn verbruik.

heerdaalder

U bent eerlijk en duidelijk.

heer Van Minnen

Prima, maar ik krijg geen antwoord op mijn vragen via e-mail.

Beste heer Van Minnen,
Beste heer Van Minnen,
We lopen momenteel wat achter met het beantwoorden van e-mails, maar binnen vier dagen zou je wel een reactie moeten hebben. Als jij al langer wacht, wil ik je vragen ons te bellen, want dan gaat er blijkbaar ergens iets mis. We zijn te bereiken op het nummer 010 478 23 26.
Bob van Greenchoice

mevrouw

Green Choice is uw vertrouwen waard

Harry

Al voor de tweede keer in de wacht voor een contractverlenging, waarom zijn jullie niet bereikbaar?

Beste Harry,
Beste Harry,
Het spijt ons dat je niet gelijk iemand te spreken kreeg. We doen onze best zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en 80% van de tijd is onze wachttijd minder dan een minuut. Maar er zijn soms pieken waarin het erg druk is. Daarom bespaart het je doorgaans veel tijd om, als je de mogelijkheid hebt, op een later moment terug te bellen. Voor de verlenging van je contract kun je trouwens ook ons speciale telefoonnummer voor verlengingen bellen: 010 747 02 22. Of was dit juist het nummer dat je gebeld had?
Bob Lapajian

Harry

Al voor de vierde keer zes minuten in de wacht voor een contractverlenging, waarom zijn jullie bereikbaar

nvt

Redelijk, maar een beetje drammerig.

Reactie Greenchoice:

Je hebt het waarschijnlijk over een collega die je telefonisch benaderd heeft? We willen dit soort onaangename gesprekken graag voorkomen. Je helpt ons hiermee door ons door te geven wanneer het... Je hebt het waarschijnlijk over een collega die je telefonisch benaderd heeft? We willen dit soort onaangename gesprekken graag voorkomen. Je helpt ons hiermee door ons door te geven wanneer het gesprek plaatsvond en wat je adres is. Je kunt dit doorgeven via vragen@greenchoice.nl.
Bob van Greenchoice