mevrouw C.M.

Redelijk vlot en vooral positief telefonisch contact over het voordeel van 3 aangeboden contractverlengingen

heer Fred van Putten

heer Baas

Het valt en staat een beetje met het verrekenen van de welkoms premie. Wanneer dit plaats vind? Verder ben ik tevreden.

mevrouw

Heldere informatie en een klantenservice die vragen snel en adequaat beantwoordt. Ik ben er blij mee.

mevrouw de Ligt

Goede informatie Duidelijkheid hoe Greenchoice aan de energie komt

Terhorst

Ik was bijna overgestapt... door het feit dat jullie telefonisch met een verlengaanbod kwamen... dat duurder was dan dat ik had. Heb daardoor meerdere keren collega's van jullie aan de telefoon... Ik was bijna overgestapt... door het feit dat jullie telefonisch met een verlengaanbod kwamen... dat duurder was dan dat ik had. Heb daardoor meerdere keren collega's van jullie aan de telefoon gehad... ook mailcontact en toen ze mij vertelden dat dat kwam omdat jullie willen investeren in jullie bedrijf... wilde ik echt overstappen! Want kom op... wie bedenkt dit, dat als je alleen het 1e jaar bij jullie lid bent... je goedkoper uit bent dan wanneer je blijft?
Mensen zijn bereid om jullie te supporten, als ze het gevoel krijgen dat jullie het beste met ze voor hebben!

Gelukkig is hier een paar maanden overheen gegaan en kwamen jullie toch nog met een online voorstel, dat het beter is om te blijven!

Jullie app werkt goed, er zijn geen klachten, dus op het laatste moment heb ik nog net kunnen besluiten om te blijven en zou ik jullie weer aanraden bij familie en vrienden!

mevrouw

Verhouding prijs/kwaliteit prima. Geven ook de beste prijs voor terug geleverde energie vd zonnepanelen.

heer C. van Meurs

Ok, goed bereikbaar, prettig in de omgang en helder.
Ok, goed bereikbaar, prettig in de omgang en helder.
Alleen jammer dat er voor vaste klanten weinig gedaan wordt in verhouding tot de forse kortingen en welkomsbonussen die nieuwe klanten worden aangeboden. Dat houdt de overstap-carrousel wel in stand.