Groskamp Sander

Bob praat alles recht wat krom is.
Denkt Bob dat wij allemaal achterlijk zijn of is hij gewoon altijd positief?
Ik ken echt het verschil In de app tussen mijn huidige termijnbedrag en het...
Bob praat alles recht wat krom is.
Denkt Bob dat wij allemaal achterlijk zijn of is hij gewoon altijd positief?
Ik ken echt het verschil In de app tussen mijn huidige termijnbedrag en het bedrag in het verlengingsvoorstel, maar Bob kennelijk niet.

Groskamp Sander

Verlengingsvoorstel was gebaseerd op onjuiste verbruikcijfers en dus met een veel te hoog termijnbedrag aangeboden.
Na telefonisch contact met uw klantenservice kwam het beter in de buurt,...
Na telefonisch contact met uw klantenservice kwam het beter in de buurt, echter is het termijnbedrag in de offerte en die via de app zichtbaar wordt bij het persoonlijke verlengingsaanbod wederom verschillend van elkaar.
Lijkt op willekeur en is beslist niet professioneel.
We werden nadien steeds gebeld vanaf een telefoonnummer dat, volgens berichten op fora, namens Greenchoice gebruikt zou worden.
Zal toeval zijn......

Reactie Greenchoice:

In de app wordt je huidige termijnbedrag genoemd. In offertes krijg je nieuwe tarieven aangeboden. Het daarin genoemde termijnbedrag zal daardoor in bijna alle gevallen anders zijn. Maar als je het... In de app wordt je huidige termijnbedrag genoemd. In offertes krijg je nieuwe tarieven aangeboden. Het daarin genoemde termijnbedrag zal daardoor in bijna alle gevallen anders zijn. Maar als je het idee hebt dat er iets niet klopt, dan kijken we het graag voor je na. Waarschijnlijk werkt dit het beste telefonisch. We zijn te bereiken op 010 478 23 26.

mevrouw W.H. Parmentier

Contractverlenging rond 19 juni verliep niet goed, de link werkte wel, maar bevestiging niet. Toen telefonisch contact opgenomen. De telefoniste zou het afmaken en een bevestiging sturen. Is niet... Contractverlenging rond 19 juni verliep niet goed, de link werkte wel, maar bevestiging niet. Toen telefonisch contact opgenomen. De telefoniste zou het afmaken en een bevestiging sturen. Is niet gebeurd. Uiteindelijk afgelopen week opnieuw zelf per internet contract verlengd. Helaas waren de prijzen intussen iets gestegen. Ik ben dus zeer ontevreden over deze gang van zaken.

Beste mevrouw Parmentier,
Beste mevrouw Parmentier,
Dit is inderdaad niet netjes door ons opgelost. Ik kan begrijpen dat u hier niet tevreden over bent. We willen dit dan ook graag rechtzetten en u de tarieven rekenen, waar u in eerste instantie uw akkoord mee gegeven had. Als u een e-mail stuurt naar klachten@greenchoice.nl met daarin uw adres en geboortedatum regelen we dit voor u.

M.A. de Bruyne

Zeer slecht

Reactie Greenchoice:

Dit klinkt niet goed. Laat je ons weten wat we voor je kunnen doen? Als we steken hebben laten vallen, proberen we graag om dat recht te zetten.

Franken

Een regel rechte kutfirma......zetten de doorgegeven meterstanden verkeerd in computer en wijgeren dan dit te herstellen. Ik beveel niemand deze leverancier aan......wees gewaarschuwd. Daarbij zijn... Een regel rechte kutfirma......zetten de doorgegeven meterstanden verkeerd in computer en wijgeren dan dit te herstellen. Ik beveel niemand deze leverancier aan......wees gewaarschuwd. Daarbij zijn ze zowiezo veel te duur qua maandbedrag. Hoop dat jullie bedrijf kapot gaat!
Stephan Franken

Beste Franken,
Beste Franken,
Dit klinkt niet goed. Wanneer je ons meterstanden doorgeeft, zetten we die graag in onze administratie. Er zijn gevallen waarin dit niet kan, maar in dat geval zoeken we graag naar een andere oplossing. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar klachten@greenchoice.nl.

epistrophy42

Echt ontzettend slechte klantbehandeling. Al 4 maal de belofte gedaan voor een correctienota binnen 2 weken op te maken. Maar het geburd gewoonweg niet. Niet bereikbaar via mail maar via whatsapp:... Echt ontzettend slechte klantbehandeling. Al 4 maal de belofte gedaan voor een correctienota binnen 2 weken op te maken. Maar het geburd gewoonweg niet. Niet bereikbaar via mail maar via whatsapp: dat is toch amateuristisch.

Een halve ster voor de irritante wachtmuziek...

Reactie Greenchoice:

Excuses dat je correctienota op zich laat wachten. Is er geen reden opgegeven voor de vertraging? Ik vermoed dat er een onverwachte factor is die zorgt voor de vertraging. Ik zou verwachten dat mijn... Excuses dat je correctienota op zich laat wachten. Is er geen reden opgegeven voor de vertraging? Ik vermoed dat er een onverwachte factor is die zorgt voor de vertraging. Ik zou verwachten dat mijn collega's je hiervan op de hoogte stellen, maar als dit niet is gebeurd, willen we je alsnog hierover informeren. Neem in dat geval contact met ons op.
Dat mag trouwens ook per e-mail. Dat kan via vragen@greenchoice.nl. Wel is de reactietijd daar momenteel lang (minimaal een week). Via Whatsapp heb je sneller een reactie. Bellen kan ook. We verwachten komende week minder drukte, dus dan hoef je niet lang naar het wachtmuziekje te luisteren.

VD Ende

OK, maar vervelend call center. Ik had aangegeven zelf mijn beslissing te nemen (wat ik later ook gedaan heb), maar werd vandaag toch nog gebeld. Ze hebben dus de boodschap hap niet goed genoteerd,... OK, maar vervelend call center. Ik had aangegeven zelf mijn beslissing te nemen (wat ik later ook gedaan heb), maar werd vandaag toch nog gebeld. Ze hebben dus de boodschap hap niet goed genoteerd, én me gebeld nadat ik al verlengd had. Dubbel slordig. Slechte beurt.
Onderstaande vraag (alleen ja/nee kunnen beantwoorden) is ook geen goeie. Optie neutraal of ik weet niet zou ertussen moeten staan. Of een balkje met de mate waarin je zou aanbevelen, van 1-10. Nu moet ik maar nee kiezen.

Beste vd Ende,
Beste vd Ende,
Excuses dat we niet hebben genoteerd dat je niet meer gebeld wilde worden. We willen dat graag alsnog voor je doen, als je daar prijs op stelt. Als je contact met ons opneemt, noteren we het gelijk.
En wat betreft de vraag over het aanbevelen: ons idee erachter is dat een aanbeveling met reserves geen echte aanbeveling is. Dus dan hebben we liever dat mensen 'nee' invullen. Zoals jij ook gedaan hebt, lees ik. Dat is voor ons een signaal dat we dingen moeten verbeteren. Dus dat gaat we doen!

Johan Kraaij

Alles handig online te regelen, goede service als je iets niet snapt.

mevrouw

Goed groen product, scherpe prijzen en goede service