heer

Mijn afgesproken termijnbedrag uit de aanbieding wordt niet nagekomen.

Reactie Greenchoice:

Na een aanmelding wordt altijd automatisch een berekening gemaakt van het termijnbedrag, op basis van eerder verbruik in de woning. We kunnen een termijnbedrag echter altijd aanpassen, dus laat ons... Na een aanmelding wordt altijd automatisch een berekening gemaakt van het termijnbedrag, op basis van eerder verbruik in de woning. We kunnen een termijnbedrag echter altijd aanpassen, dus laat ons weten op welk bedrag je het wilt hebben. Je kunt het bedrag eventueel ook zelf wijzigen via het online dossier of de app.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

mevrouw nijenhuis

Eerste aanbod was echt niet goed; het laatste redelijk; de vaste lasten in het maandbedrag zijn vrij hoog in vergelijking met andere aanbieders.

mevrouw De Koning

Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden ben tevreden

D.P.Saha

Easy to use and monitor

vanderhorst

Slecht

Reactie Greenchoice:

Is er wellicht iets wat we kunnen doen om onze service te verbeteren? Laat het ons weten, we helpen je graag. We zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op het nummer 010 478 23 26. Je kunt ook... Is er wellicht iets wat we kunnen doen om onze service te verbeteren? Laat het ons weten, we helpen je graag. We zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op het nummer 010 478 23 26. Je kunt ook een e-mail sturen naar klachten@greenchoice.nl.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Lanters

De informatie naar ons kan beter

mevrouw Scholten

Prima, gewoonnetjes en correct

Ruben Hollander

Energievoorziening normaal, app goed, prijs relatief goed

M.L. van der Laan

Greenchoice geeft je de mogelijkheid om echt groene energie af te nemen en heeft de website en de app overzichtelijk op orde! Ik zeg doen!