Bij Greenchoice heb ik het idee dat dit daadwerkelijk bijdraagt aan een beter milieu en vergrote duurzaamheid.
mevrouw
Excellent
heer Mijland
Nadat ik van jullie een verlengingsvoorstel had ontvangen, heb ik het op een vergelijkingssite getracht te vergelijken met andere aanbieders. Jullie kwamen er ogenschijnlijk slecht uit. Daarop heb...Nadat ik van jullie een verlengingsvoorstel had ontvangen, heb ik het op een vergelijkingssite getracht te vergelijken met andere aanbieders. Jullie kwamen er ogenschijnlijk slecht uit. Daarop heb ik met jullie gebeld en gevraagd me te helpen jullie voorstel op waarde te schatten. De medewerker zuchtte even, herpakte zich met een welgemeend excuus en liet me de waarde van het voorstel zien. Het bleek een keurig voorstel. Van een prima organisatie. Vertegenwoordigd door een betrokken medewerker. Ik was opnieuw gewonnen.
Jessy
Prima service, eenvoudig en overzichtelijk inzicht
mevrouw Meuldijk
Nog nooit problemen gehad, fijne app en overzichtelijk. Ook elke maand een email met verbruik.
mevrouw
Het bevalt ons prima
heer
Innovatief met app, maar staat nu wel stil... Groene stroom voor goeie prijs.