mevrouwDekker_Douma

Dichtbij mijn wensen

Roeland

Wtf.. 400 euro borg voordat je überhaupt aangesloten wordt? Challas!

Reactie Greenchoice:

Beste Roeland,
Beste Roeland,
Bij het verwerken van een aanmelding doen wij altijd een credit check. Deze check gebeurt automatisch. Een onderdeel hiervan is dat incassobureau Direct Pay ons adviseert of een toekomstige klant aan zijn betalingsverplichting kan voldoen. Direct Pay kijkt hierbij onder andere naar historische betaal- en adresgegevens. Het advies van Direct Pay bepaalt gedeeltelijk of wij wel of geen borg vragen.
U heeft altijd recht op een handmatige beoordeling. Wilt u de credit check laten herzien? Stuurt u DirectPay dan een e-mail via vraag@directpay.nl. Als u van mening bent dat de beoordeling niet klopt, raad ik u aan dit te doen, wat u zult hier anders ook bij andere energieleveranciers tegenaan blijven lopen.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer Smits

Kort en krachtig: Goed

heer

Prima bedrijf. Alleen nog iets meer in de zonenergie kijken voor de mensen die terugleveren. Persoonlijke verlenging aanbiedingen zouden ook helpen.

NVT

Geen bijzonderheden.

heer

No nonsens, goede service.

heer LG Zinsmeister

Doorgaans goede ervaringen, echter proces van verlenging contract zou wel verbetert kunnen worden.

heer Voogt

Tot op heden nog geen verschil gemerkt maar dat komt naar een jaar als ik weet dat het echt voordeliger is

heer Leijdekkers

Nou ja, gewoon goed !