Duidelijke lage tarieven voor gebruik van gas en licht en het hoogste tarief voor het opwekken van stroom en een goede app om alles in bij te houden, ook voor m’n zonnepanelen. Enige puntje van...Duidelijke lage tarieven voor gebruik van gas en licht en het hoogste tarief voor het opwekken van stroom en een goede app om alles in bij te houden, ook voor m’n zonnepanelen. Enige puntje van kritiek is de telefoniste die me belde met het verlengingsaanbod. Die ratelende aan een stuk door over de nieuwe tarieven en of ik wilde verlengen. Met moeite kwam ik er tussen om te zeggen dat ik dit liever eerst goed bekeek en vergeleek met andere energie bedrijven. Toen haakte ze gelukkig af.
heer
mevrouw Bastein - Schuthof
Goede klantenservice. Makkelijk zelf online dingen regelen.
mevrouw Petra Helsloot-Kreuze
Het aangeboden verlenging aanbod was zeer interessant, qua kosten, vandaar weer voor een jaar verlengd.
heer
Geen gezeur.
T. Rook
Mijn ervaring met Greenchoice is nog minimaal aangezien ik net ben "overgekomen" vanuit Qurrent.
Hans Polak
Via de mail mijn contract proberen te verlengen maar de procedure werd niet helemaal afgerond. Begrijp nu dat de verlenging wel gelukt si maar heb de bevestigingsmail daarover niet gehad.
Jack
Verschrikkelijk slecht bedrijf die hun fouten niet erkennen en weigeren om de schade te vergoeden die ze veroorzaakt hebben. Altijd gedacht dat Greenchoice een serieus bedrijf is, maar intussen weet...Verschrikkelijk slecht bedrijf die hun fouten niet erkennen en weigeren om de schade te vergoeden die ze veroorzaakt hebben. Altijd gedacht dat Greenchoice een serieus bedrijf is, maar intussen weet ik wel beter. Mijden als de pest!!