heer Terol

Over Greenchoice ben ik best tevreden, maar ik ben zeer ontevreden over het externe bedrijf die wekenlang namens Greenchoice telefoonterreur pleegt (wekenlang een paar keer per dag bellen), omdat... Over Greenchoice ben ik best tevreden, maar ik ben zeer ontevreden over het externe bedrijf die wekenlang namens Greenchoice telefoonterreur pleegt (wekenlang een paar keer per dag bellen), omdat mijn contract bijna afgelopen was. Reden waarom ik nig even heb gewacht om een nieuw contract af te sluiten. Deze manier van omgaan met je klanten.past m.i. niet bij jullie. Dit kost jullie 1 punt bij mijn beoordeling en om die reden zal ik jullue ook niet aanbevelen.

Reactie Greenchoice:

Beste heer Terol,
Beste heer Terol,
Dit is niet goed om te lezen en we zullen je feedback dan ook meenemen in onze overwegingen over hoe verder te gaan. We kunnen trouwens voor je instellen dat je niet gebeld wordt, mocht je dat fijn vinden. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, dan regelen ze dat.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

heer J. Knols

Als energie leverancier goed Website geeft voldoende informatie

heer Bus

Was al 1 a 2 jaar klant van qurrent , dus nu greenchoice.
Alle comunicatie en web design is meer helder geworden.

mevrouw

Klantenservice erg opdringend om te verlengen. Bellen vaak

mevrouw sabine

Prima, overzichtelijk en eerlijk

Cees de Greef

Zeer goed

Richard Pasmans

Vooralsnog prima

mevrouw de Haas

Ik vind het heel klantonvriendelijk, dat er bij de mail met de factuur, geen directe betaal optie mogelijk is.
Verder vind ik de klantenservice niet altijd erg kundig.
Wat stroomlevering...
Verder vind ik de klantenservice niet altijd erg kundig.
Wat stroomlevering betreft, heb ik geen klachten.

Reactie Greenchoice:

Beste mevrouw De Haas,
Beste mevrouw De Haas,
De reden dat we geen directe betaaloptie bieden in de e-mail over de nota is omdat het grootste deel van onze klanten ervoor heeft gekozen bedragen automatisch af te laten schrijven. Wanneer deze incasso niet lukt, komt er een betaallink beschikbaar.
Het spijt ons te lezen dat u blijkbaar geen goed antwoord op uw vraag (of vragen) heeft gekregen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij kijken er graag nogmaals naar als u contact met ons opneemt via onze klantenservice.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice