Hoopvol en correct

Christian van Lent

Abonnement zelf is prima, service uitermate slecht

Beste Christian,
Beste Christian,
Dank voor je feedback. We begrijpen goed dat je onze service als slecht beoordeelt. We zijn momenteel inderdaad slecht bereikbaar. De reden hiervoor is een combinatie van een ongekend hoge instroom van berichten en telefoontjes en vertraging doordat onze systemen geregeld niet werken of trager zijn. Dit heeft dan weer te maken met het feit dat bijna al onze medewerkers, in verband met corona, vanuit huis werken wat erg veel druk legt op de systemen die we gebruiken.
We blijven ons best doen en zullen echt alle berichten beantwoorden. Maar dit duurt inderdaad (veel) langer dan normaal. Onze excuses hiervoor.

heer C.G. Blokker

Bij de verlenging van mijn contract heb ik gemerkt dat de afdeling die na belt of je al verlengd hebt in mijn geval niet van elkaar op de hoogte waren dat ik al gebeld was.
Daarnaast ben ik op...
Daarnaast ben ik op 20-04-2020 nog gebeld óf ik verlengd had terwijl ik op 13-04-2020 al heb verlengd.
Overigens waren de contacten correct.

Sssssssss

Ronduit?! WAARDELOOS

Reactie Greenchoice:

Dit klinkt niet goed. Is er misschien iets wat we eraan kunnen doen? Laat het ons weten via klachten@greenchoice.nl. We helpen je graag.

rene

Negatief

Beste Rene,
Beste Rene,
Kunnen we misschien iets voor je doen om je wat tevredener over ons te maken? Aarzel niet en stuur een e-mail naar klachten@greenchoice.nl (als je dat niet al gedaan had).

Peter

Was niet zo gecharmeerd van telefonische benadering; communicatie over tarief was niet eenduidig; blij met Greenchoice in het algemeen

mevrouw

Over het algemeen goede ervaring. Echter jullie bellen mij in één dag tijd 5 a 6 keer. Dit is op z’n zachts gezegd ontzettend irritant. Zeker als je op je werk bent (en je kan niet opnemen).

heer Klaassen

Op zich prima. Blijf het wel vreemd vinden dat in het voorstel niets vermeld staan over het retour leveren van stroom. Ondanks het feit dat het bekend is dat we zonnepanelen hebben liggen

heer Schoorl

Na ik jaar verlengd met drie jaar.

mevrouw

Het verlengen ging makkelijk. Ik beveel nooit iets aan.