Altijd bereikbaar telefonisch , vriendelijk en eerlijk en altijd de vrijheid om kosteloos je contract op te zeggen .
heer
Goedkoop en duurzaam
Stef den Mulder
R.H. van Dijkhuizen
Goede ervaringen. Vriendelijke mensen. Normale adviezen. Niet opdringerig.
Den Boer
Goed, De app met meetgegevens uit de slimme meter is wat minder stabiel als de concurent Eneco, maar hun verleningsaanbod was veel realistischer kwa pricing dan eneco vorig jaar.
heer F. Verhoeven
Over het algemeen goed. Enige tijd geleden gebeld vanuit Greenchoice callcenter met volkomen foute informatie met veel te laag voorschotbedrag. Dame aan de lijn bleef tegen beter weten in volhouden...Over het algemeen goed. Enige tijd geleden gebeld vanuit Greenchoice callcenter met volkomen foute informatie met veel te laag voorschotbedrag. Dame aan de lijn bleef tegen beter weten in volhouden dat informatie juist was. Achteraf blijkt mijn voorschotbedrag dus toch 2 x zo hoog als zij voorrekende. Deze misser heb ik destijds wel gemeld bij Greenchoice.