G.J.A.M. van Dijk

Betrouwbaar, meedenkend, vriendelijk, groen, kwaliteit, ondernemend, niet (te) duur

heer Veldt

Prima geholpen met uitleg is in het verleden wel anders geweest ben blij dat het nu goed ging

Frank

Na 6 weken klant te zijn ben ik er achter dat de vriendelijke medewerkers er administratief een grote chaos van maken, na wisselen van oude meter naar slimme meter ging er van alles fout,meerdere... Na 6 weken klant te zijn ben ik er achter dat de vriendelijke medewerkers er administratief een grote chaos van maken, na wisselen van oude meter naar slimme meter ging er van alles fout,meerdere keren mail contact gehad en meerdere keren gebeld, steeds word er gezegd dat het goed komt, nou de eindafrekening laat zien dat ik 64 euro aan stroom verbruikt heb in 2 dagen....standen die helemaal niet haalbaar zijn.

Vandaag geef ik het op, laat het afgeschreven bedrag maar terug storten, en als mijn contract afloopt ben ik "weg,gone,loesoe

Ronald Brekelmans

Goede service

mevrouw Verlinden

Prima, heel blij mee.

mevrouw

Altijd vriendelijk en gelijk antwoord op mij vragen.

heer Jos

Groene stroom en groen gas! Wat wil je nog meer! Gemakkelijk en duidelijk keuzeproces, concurrerende tarieven.