R. van Heumen

Slecht bedrijf dat de termijnbedragen opschroeft. Bij de eindafrekening moet je 6 weken wachten op het teveel betaalde geld.

Beste R. van Heumen,
Wanneer we je termijnbedrag verhogen doen we dat op basis van een bepaalde inschatting van je verbruik, die gebaseerd is op eerder verbruik in jouw huis. Als je denkt dat deze inschatting niet klopt, staat het je vrij om het termijnbedrag naar eigen inzicht aan te passen.
Omdat we uit kostenbesparingsoogpunt werken met maandelijkse uitbetalingen en incasso's van jaarnota's kan het inderdaad voorkomen dat je een maand of langer op een uitbetaling moet wachten. Op verzoek kunnen we hiervan afwijken en het geld eerder aan je uitbetalen. Je kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice.

R. van Heumen

Blijft een boevenbedrijf die je geld vasthouden wat je terug moet krijgen als je teveel hebt betaald in je termijnbedragen.
Mijn advies, zet je termijnbedrag zo laag mogelijk.

Beste R. van Heumen,
We hebben begrepen dat je de uitbetaling graag sneller had gezien, maar geld vasthouden doen we niet. Geld dat je te veel aan ons betaald hebt, krijg je altijd terug.

Lex Blokland

Bij klachten wordt je niet geholpen. Maanden wachten en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Telefonisch en via de mail wordt er niet gereageerd. Koop dus geen zonnepanelen bij Greenchoice.

Beste Lex,
Beste Lex,
We (en ook andere installateurs van zonnepanelen) hebben op het moment te maken met een tekort aan chips voor omvormers (mede door de oorlog in Oekraïne) en een schreeuwend tekort aan installateurs. De vraag naar zonnepanelen is juist nog nooit zo hoog geweest. We kunnen hierdoor niet de service leveren die we graag zouden leveren, excuses daarvoor. Je mag erop vertrouwen dat we doen wat we onder deze omstandigheden kunnen, maar realiseren ons dat het resultaat vaak toch teleurstellend zal zijn.

EH

Schandalig behandeld

heer

De contractverhoging is buiten proportie.

R van Heumen

Contract met Greenchoice voor gas en elektriciteit gehad. Maandbedrag was € 125. Elke keer dat ik inlogde op de app kreeg ik te horen dat dit € 185 moest zijn. Dit heb ik niet gedaan. Per 1 mei is... Contract met Greenchoice voor gas en elektriciteit gehad. Maandbedrag was € 125. Elke keer dat ik inlogde op de app kreeg ik te horen dat dit € 185 moest zijn. Dit heb ik niet gedaan. Per 1 mei is de eindafrekening gemaakt en blijkt dat we ruim € 300 terug moeten krijgen. Greenchoice wil dit pas per 10 juni terug betalen. Oplichterspraktijken door zo lang op de centen van de klanten te blijven zitten.

Beste R van Heumen,
Beste R van Heumen,
We betalen jaarnotabedragen eenmaal per maand uit en doen ook incasso's daarvan eenmaal per maand. Hierdoor duurt het voor de een langer dan voor de ander. We kunnen ons voorstellen dat je liever al eerder je geld terug had. Maar wellicht helpt het om te weten dat dit een manier is waarop we kosten besparen en zo de vaste kosten voor onze klanten zo laag mogelijk kunnen houden.

Vve azielaan 520-772 Utrecht

Zeer agressieve colportage methodr

Janneke Vloet

Ik ben al 10 jaar heel tevreden over Greenchoice.Ik leef bewust heel energiezuinig en ik blijf bij Greenchoice omdat ik duurzaamheid heel belangrijk vind en Greenchoice scoort een 9,9 op de groene... Ik ben al 10 jaar heel tevreden over Greenchoice.Ik leef bewust heel energiezuinig en ik blijf bij Greenchoice omdat ik duurzaamheid heel belangrijk vind en Greenchoice scoort een 9,9 op de groene stroom ranglijst 2022.Als je de klantenservice belt krijg je ook altijd een vriendelijke,kundige medewerker aan de telefoon .

Reactie Greenchoice:

Een duurzame klant bij een duurzame energieleverancier: dat klinkt als een goede match :-). Dank voor je feedback, vinden we leuk om te lezen. En op nog vele jaren!
Bob...

heer Thoen

Niet opdringerig , prima voorlichting.