Uitleg over de mogelijke verlengingen zijn perfect! Al vond ik het aanbod (maar 3 keuzes) wel weinig.
mw Kemp
Goede service, prijs-kwaliteitverhouding
Nooit problemen gehad. correcte afhandeling. Alleen 1 ding de eindafrekening word niet correct afgehandeld ivm eigen storting en nieuwe maandelijkse betaling. Dit word dubbel gedaan. mijn...Nooit problemen gehad. correcte afhandeling. Alleen 1 ding de eindafrekening word niet correct afgehandeld ivm eigen storting en nieuwe maandelijkse betaling. Dit word dubbel gedaan. mijn maandelijkse betaling en jullie nieuwe maandlasten p.j. Daarom heb ik een stop er op gezet omdat dit dubbel werd betaald/berekend maar niet opgenomen in betalingen. aan het einde van het jaar. Ik heb hier al meerdere malen over gebeld. maar geen antwoord. Dus heb ik het maar zo gelaten. dat is wel even een min puntje.
Goed produkt, goede service
van Weijenberg
Goede informatie en prima doelstelling. Wij moeten met z'n allen duurzaamheid creëren en ondersteunen
Ok
Goede, heldere site en info
Heel positief, goede informatie en overzichten. Duidelijke website.