Alleen maar positief

Ronald van Bueren

Heel goed

frans hoffer

Prima en deskundige hulp toen ik om informatie belde

Matig

Reactie Greenchoice:

We staan open voor suggestie om onze matige dienstverlening te verbeteren. Dus aarzel niet om ons verbetersuggesties door te geven. Dat kan telefonisch via 010 478 23 26, via Facebook of Twitter.... We staan open voor suggestie om onze matige dienstverlening te verbeteren. Dus aarzel niet om ons verbetersuggesties door te geven. Dat kan telefonisch via 010 478 23 26, via Facebook of Twitter.

HP van der Veen

Goed. Maar het call centrum is ongecoördineerd en niet goed op de hoogte

Beste H.P. van der Veen,
Beste H.P. van der Veen,
Dank voor je feedback. We proberen om door middel van aantekeningen ervoor te zorgen dat collega's kunnen zien wat er eerder is besproken, maar blijkbaar is het bij jou toch niet goed gegaan. Is er iets wat nog rechtgezet moet worden in jouw geval? Laat het ons dan weten, want dan regelen we dat graag.
Groeten,
Bob van Greenchoice

Greenchoice is niet mijn eigen keuze geweest. Ik was een zeer tevreden klant van Qurrent, maar dat is overgenomen (helaas) door Greenchoice en daarom zit ik daar nu bij.

Reactie Greenchoice:

We lezen dat je niet zo blij met ons bent. Dat vinden we natuurlijk niet leuk om te lezen. Is er misschien iets dat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je het wat minder erg vindt om klant van... We lezen dat je niet zo blij met ons bent. Dat vinden we natuurlijk niet leuk om te lezen. Is er misschien iets dat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat je het wat minder erg vindt om klant van ons te zijn? Laat het dan zeker weten, want als we iets voor je kunnen doen, doen we dat graag.
Bob van Greenchoice

Goed maar ik vond het heel vervelend om gebeld te worden over contractverlenging

Reactie Greenchoice:

Wat jammer om te lezen dat het telefoontje over de contractverlenging geen goede indruk heeft achtergelaten. We zijn hiermee begonnen omdat klanten eerder aangaven door ons geattendeerd te willen... Wat jammer om te lezen dat het telefoontje over de contractverlenging geen goede indruk heeft achtergelaten. We zijn hiermee begonnen omdat klanten eerder aangaven door ons geattendeerd te willen worden op het aflopen van hun vaste tarief. Maar we willen je graag laten weten dat als je geen prijs stelt op telefonisch contact, wij hiervan een aantekening kunnen maken in je dossier. Je wordt dan voortaan niet meer gebeld. Als je dit wilt, neem dan even contact met ons op, dan regelen we het.
Bob van Greenchoice

Duidelijke informatie over verbruik e.d, moeilijk vindbare informatie over bijvoorbeeld tarieven zonder contract, hoge maandtarieven t.o.v. verbruik.

Reactie Greenchoice:

Bedoel je met 'tarieven zonder contract' dat je een variabel contract hebt (zonder vaste prijzen)? Je kunt je actuele tarieven altijd terugzien onder het kopje 'Mijn producten' in je online... Bedoel je met 'tarieven zonder contract' dat je een variabel contract hebt (zonder vaste prijzen)? Je kunt je actuele tarieven altijd terugzien onder het kopje 'Mijn producten' in je online omgeving. Mocht je het niet kunnen vinden, bel ons dan even op 010 478 23 26 of benader ons via Facebook of Twitter. We kunnen dan ook kijken naar je vraag over hoge maandtarieven. We helpen je graag!

Onopvallende energieleverancier

Han Weijers

Ben het niet eens met de aanbieding, allereerst met de aanbieding zon der korting en later met de bonus. Wat bleek met de bonus is het tarief hoger hetgeen betekend dat de bonus een misleiding... Ben het niet eens met de aanbieding, allereerst met de aanbieding zon der korting en later met de bonus. Wat bleek met de bonus is het tarief hoger hetgeen betekend dat de bonus een misleiding is.
Als trouwe klant voel ik me behoorlijk genomen.
Zekr als je bij een vergelijkimgssite nog hogere bonus krijgt als je meld dat je geen klant van Green Choice bent