Echte groene energieleverancier! Past bij mijn visie,

Prima geholpen

Veel te hoog maandbedrag, geen contact mogelijk. Ondanks dat ik opgegeven heb 3000 kWh te gaan gebruiken is de inschatting van GC plots 25.000 kWh!! Van ca. €40 naar €432/maand! Vandaag via... Veel te hoog maandbedrag, geen contact mogelijk. Ondanks dat ik opgegeven heb 3000 kWh te gaan gebruiken is de inschatting van GC plots 25.000 kWh!! Van ca. €40 naar €432/maand! Vandaag via Facebook, telefoon en email contact gezocht. Telefoon werd niet beantwoord, op Facebook Messenger en email wordt niet gereageerd. Slechte eerste ervaring.

Reactie Greenchoice:

We zijn inderdaad een tijdje slecht bereikbaar geweest. Maar we zetten graag je termijnbedrag lager voor je. Als je ons belt op 010 478 23 26 regelen we het direct.
Vriendelijke groet,
Bob...
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Heerlijk op tijd met het contractverlengingsvoorstel. Kan je even rustig de info tot je nemen en vergelijken met andere aanbieders.
Ook fijn om met 1 druk op de knop de boel verlengd te hebben.

Brouns

Telefonisch problemen direct opgelost

Sander

Goed, Groen en reëel...

Mühlenbruch

Goed en duidelijk

Dik Klusman

Ik verlengde mijn contract telefonisch, waarna het geheel uitgebreid en correct werd gerecapituleerd!

Kees Orij

Goede ervaring: duidelijke verbruiksoverzichten. Heldere communicatie.