Best Groen, maar te zakelijk. Goedkoop kan ik niet meer zeggen!
Mevr. Huisman.
Goede ervaring met geregeld overzicht over het verbruik.
Peter van Dam
Nog zeer weinig, geen oordeel dus.
Wat me echter wel stoort is de telefoontjes. Mijn greenchoice moest verlengd worden per 1-4,...Greenchoice opzich is prima, fijn dat het groene stroom is en heb verder geen problemen.
Wat me echter wel stoort is de telefoontjes. Mijn greenchoice moest verlengd worden per 1-4, duurt dus nog even. Maar Blijkbaar was het nodig mij 3x per dag, meerdere dagen achter elkaar op te bellen.
De eerste keer dat ik gebeld werd kon ik opnemen, en werd mij verlenging aangeboden, maar ik wilde graag zelf nog even kijken wat ik precies zou willen. Dit ook aangegeven, prima. Maar een paar dagen later was ik enige tijd niet in de mogelijkheid om op te nemen maar ben ik wel nog 6x gebeld. Erg storend en opdringerig. En nergens voor nodig.
G. Niezing
Goede ervaring
Duidelijke communicatie, tarieven goed te vinden
De eindeloze telefoonspam en mail + herinneringen terwijl mijn contract pas 4 maanden later afloopt is echt belachelijk. Ik vind groene stroom belangrijk en ben tevreden met de reguliere informatie...De eindeloze telefoonspam en mail + herinneringen terwijl mijn contract pas 4 maanden later afloopt is echt belachelijk. Ik vind groene stroom belangrijk en ben tevreden met de reguliere informatie voorziening maar deze marketing praktijken hadden me bijna naar de concurrent geduwd.
Ben
Al zoveel jaren trouwe klant, dus weer verlengt 👍 Nooit problemen en alles netjes geregeld!
Ongelooflijk agressieve telemarketing campagne. In twee weken tijd ruim 20 keer gebeld over het verlengen van een contract dat pas over 4 maanden verloopt.
Mwah. Vervelende agressieve call centers die BLIJVEN bellen, zelfs als je keer op keer aangeeft daar niet van gediend te zijn.