Het telefonisch benaderen ervaar ik als zeer agressief. dagen achter elkaar, meerdere malen per dag bellen ben ik absoluut niet van gediend.

Beste Anoniem,
We willen je onze excuses aanbieden, het was niet onze bedoeling agressief over te komen. Wanneer je niet door ons gebeld wilt worden, kunnen wij dit voor je instellen. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon, Facebook of Twitteren we regelen het.
Groeten,
Bob van Greenchoice

Ik heb verlengd omdat het praktisch was. Ik heb twee keer contact gehad met jullie klantenservice en naar de nieuwe tarieven gevraagd, omdat ik die niet kon openen via de link die jullie stuurde.... Ik heb verlengd omdat het praktisch was. Ik heb twee keer contact gehad met jullie klantenservice en naar de nieuwe tarieven gevraagd, omdat ik die niet kon openen via de link die jullie stuurde. Beide keren werd mij verteld dat ik teruggebeld zou worden. Dat is niet gebeurd.

Beste Anoniem,
Wat een vreemde situatie: over tarieven kunnen we je namelijk altijd informeren. Ik wil je daarom vragen om toch nog een keer contact met ons op te nemen en dan te vragen naar de naam van degene met wie je spreekt. Mocht iemand dan gemaakte beloften niet nakomen, dan kunnen we deze persoon daarop aanspreken.

Reactie Greenchoice:

Maar het kan beter, begrijpen we, gezien de zes die je ons geeft? Als er iets is, laat het ons dan gerust weten, want we zoeken graag naar een oplossing. We zijn te bereiken via e-mail, Facebook,... Maar het kan beter, begrijpen we, gezien de zes die je ons geeft? Als er iets is, laat het ons dan gerust weten, want we zoeken graag naar een oplossing. We zijn te bereiken via e-mail, Facebook, Twitter en telefoon.
Bob van Greenchoice

We hebben stroom en gas. Dat is prima in orde. Maandelijkse update over verbruik leuk en zinnig. Reclametelefoontjes in de herfst voor verlenging contract wel zo irritant dat we op basis daarvan... We hebben stroom en gas. Dat is prima in orde. Maandelijkse update over verbruik leuk en zinnig. Reclametelefoontjes in de herfst voor verlenging contract wel zo irritant dat we op basis daarvan hebben overwogen over te stappen

Reactie Greenchoice:

Goed om te horen dat je de maandelijkse verbruiksoverzichten waardeert, maar met onze verlengtelefoontjes hebben we dus geen punten gescoord, lezen we. Wist je dat we ook kunnen instellen dat je... Goed om te horen dat je de maandelijkse verbruiksoverzichten waardeert, maar met onze verlengtelefoontjes hebben we dus geen punten gescoord, lezen we. Wist je dat we ook kunnen instellen dat je niet gebeld wordt? Als je ons hierover een berichtje stuurt via Facebook of Twitter of ons belt op 010 478 23 26 kunnen we dit voor je regelen.

Peter

Mijn ervaring met Greenchoice is in het verleden beter geweest dan nu. Ik ben dan ook gebleven vanwege het feit dat ze echt groen zijn.
Ik had een vraag waar over ik drie keer een mail heb...
Ik had een vraag waar over ik drie keer een mail heb gestuurd en na 2 maanden nog geen antwoord heb gekregen. uiteindelijk zelf maar gebeld en een onjuist antwoord gekregen.

Als, ik heel eerlijk ben: zorg dat je nooit iets hoeft van de klantenservice van Greenchoice! Een van de slechtste waar ik ooit mee te maken had. Ik blijf nog een jaar omdat ik geen zin heb om me... Als, ik heel eerlijk ben: zorg dat je nooit iets hoeft van de klantenservice van Greenchoice! Een van de slechtste waar ik ooit mee te maken had. Ik blijf nog een jaar omdat ik geen zin heb om me alweer te verdiepen in alle prijzenvergelijkingen.

Prettig, app werkt erg fijn! Geeft inzicht en je kan makkelijk het bedrag aanpassen.