renedellemann@hotmail.com

Als milieubewuste energiegebruikers willen wij per se een 'groene' leverancier. We zijn al jaren bij Greenchoice aangesloten. Toch hebben we geaarzeld of we wel door zullen gaan met Greenchoice, met... Als milieubewuste energiegebruikers willen wij per se een 'groene' leverancier. We zijn al jaren bij Greenchoice aangesloten. Toch hebben we geaarzeld of we wel door zullen gaan met Greenchoice, met name omdat de informatie verstrekking voor ons recentelijk onvoldoende is geweest. Geen antwoord op vragen via de mail, ook niet toen een medewerkster ons telefonisch vroeg of we het contract wilden verlengen. Zij verwees ons naar de maildienst, maar, zoals gezegd, tot op heden geen antwoord.
Ik heb geen idee of de vragen hier gesteld kunnen worden. Ik zal ze herhalen in de hoop dat u ze doorspeelt aan de instantie bij Greenchoice die ze wel kan en wil beantwoorden.
1) Wij hebben al jaren een winddeel van 'De Blauwe Reiger', maar ik vind nergens op de rekening terug hoeveel energie wij daardoor hebben 'gewonnen'.
2 Sinds 20 december 2016 hebben wij zonnepanelen op ons dak. Er is een meter bij geleverd die precies het aantal Kwh per dag laat zien en we kunnen het totaal aantal tot op heden ook aflezen. Als ik dan kijk naar het aantal Kwh dat op de rekening of het overzicht per maand door Greenchoice geleverd vergelijk, is er een beduidend lager aantal. Graag duidelijk uitleg hoe dat kan.
Ik hoop dat u mijn aarzeling een beetje kunt inschatten. Ik draag het milieu een warm hart toe, maar duidelijkheid en transparantie horen bij klantvriendelijkheid. Als dit naar ons verbetert, kan ik de volgende vraag met ja beantwoorden.

Positief eb milieubewust

Mijn ervaring is goed, handig maandgebruik per mail, verder geen op- of aanmerkingen.

Goed en vriendelijk

S. Wijchers

Goed op de hoogte gehouden van verbruik, gemakkelijk alles regelen.

Sierk

Prima, nooit enig probleem met Greenchoice gehad. Ook goede tarieven.

Lies

Fijn, plezierig bedrijf, persoonlijk contact is belangrijk

Peppelenbos

Na digitale contractverlenging werd ik lang lastig gevallen door jullie telefooncentrale en als ik de telefoon opnam viel contact gelijk weg!
Uiteindelijk contact met medewerkers en met de...
Uiteindelijk contact met medewerkers en met de vraag of ik contract had verlengd!!
Notabene allang gedaan!

G.Angenent