Altijd goede informatie en begeleiding en tijdig de jaarnota;s ontvangen na doorgave meterstand
Lowijs
Tot nu toe positief.
Nooit problemen Goed gevoel bij
Rien Biemans
Prima energie leverancier
De ervaring met Greenchoice is het 1e jaar prima geweest dat is waarom ik ook verlengd heb.
Greenchoice is een goede groene energieleverancier. Sinds ik ben geabonneerd nooit geen problemen ondervonden. Daarom blijf ik bij Greenchoice.
johanna de haan
Ik zag niet waarom mijn tarief verandert als ik een nieuw contract voor 3 jaar aanga. Ik vond dat een onduidelijke gang van zaken. Een naheffing omdat de meterstand vorig jaar door...Ik zag niet waarom mijn tarief verandert als ik een nieuw contract voor 3 jaar aanga. Ik vond dat een onduidelijke gang van zaken. Een naheffing omdat de meterstand vorig jaar door Liander (ivm vervanging van de meter) niet bijtijds was doorgegeven kwam ook heel plompverloren. Op mijn tweede brief erover is geen reactie meer gekomen. Dat vond ik vreemd. Eigenlijk arrogant. Het ging om een flink bedrag en ik was er niet op voorbereid. Zonder opgaaf van redenen.