Al jaren POSITIEF!

Goed, geven duidelijke antwoorden en goed advies en het kost weinig moeite iets te regelen

U bent traag en nonchalant met antwoord geven. U hebt eerst niet gereageerd op onze vragen over windvangers op de jaarrekening. Uiteindelijk heb ik jullie gebeld. Ook over de ketel hebben hebben we... U bent traag en nonchalant met antwoord geven. U hebt eerst niet gereageerd op onze vragen over windvangers op de jaarrekening. Uiteindelijk heb ik jullie gebeld. Ook over de ketel hebben hebben we niks meer gehoord.

Reactie Greenchoice:

Beste Anoniem,
Wat betreft het beantwoorden van e-mails zijn we momenteel traag. Onze excuses daarvoor! We doen onze best de achterstand in te lopen, maar dit zal nog wel eventjes duren.
Dat...
Beste Anoniem,
Dat we nonchalant zijn, of in ieder geval zo overkomen, is uiteraard ook niet de bedoeling. Waar doelt u precies op? Ik lees verder dat wij nog iets voor u zouden uitzoeken over uw CV-ketel. Het zou goed kunnen dat een collega er nog mee bezig is, maar ik heb ik uw gegevens niet bij de hand. U mag ons echter altijd even bellen (010 478 23 26) om te checken wat de status is van de vraag die u had gesteld.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

??

Reactie Greenchoice:

Een zes klinkt alsof we dingen beter kunnen doen. Wij horen het graag als we iets voor je kunnen doen. We zijn bereikbaar via de telefoon (010 478 23 26), e-mail (vragen@greenchoice.nl), Facebook en... Een zes klinkt alsof we dingen beter kunnen doen. Wij horen het graag als we iets voor je kunnen doen. We zijn bereikbaar via de telefoon (010 478 23 26), e-mail (vragen@greenchoice.nl), Facebook en Twitter. Schroom niet!
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

Chris Fakkeldij

Weinig. En dat is goed. Een maandoverzicht en een nieuwsbrief zijn voor mij genoeg. Verder geen welkomstcadeau en groene energie vind ik belangrijk.

Prima, alles werkt :-). Verder heb ik weinig eisen.

Na een ( foute) overstap konden we bij terugkeer met ons oude contract gewoon verder , terwijl de marktprijzen duidelijk hoger lagen

Heb over het algemeen goede ervaring met Greenchoice.

A. Van Velzen

Goed bereikbaar, duidelijk en het voelt goed.
Ik weet niet of green choice wel degoedkoopste is, maar blijf toch, het is een vertrouwenszaak.