Over het algemeen is mijn ervaring positief, maar ik wacht nog steeds op het ontvangen van mijn tussentijdse factuur die begin september wordt aangevraagd. Als ik het krijg, kan ik een laatste...Over het algemeen is mijn ervaring positief, maar ik wacht nog steeds op het ontvangen van mijn tussentijdse factuur die begin september wordt aangevraagd. Als ik het krijg, kan ik een laatste feedback geven en misschien 5 sterren geven.
Rens Scheltis
Uitleg gekregen over de verlengingsaanbiedingen.
Goede energieleverancier
Toos Hendrikx-Moeskops
Op alle vlakken is de ervaring positief. Zeker het persoonlijke telefonische contact.
Peter S
Gemakkelijke verlenning contract.
Op zich prima. Wat minpuntjes: geen rekening gehouden met teruglevering in aanbieding. Teruglever-vergoeding ook niet gevonden.
Fam Martis
Zeer goed altijd goed geholpen met verlengen van het contract . Ik beveel het aan als er mensen zijn die een goede leverancier willen kies dan voor GreenChoice , wij zijn sinds 2010 bij...Zeer goed altijd goed geholpen met verlengen van het contract . Ik beveel het aan als er mensen zijn die een goede leverancier willen kies dan voor GreenChoice , wij zijn sinds 2010 bij GreenChoice en blijven bij GreenChoice . Vriendelijke groeten Fam Martis