Uitstekend bedrijf. Nooit problemen mee gehad. Goede prijzen en het is allemaal groen. Ele maand een handig overzicht van mijn verbruik. Dus net weer verlengd met 3 jaar vast.
Via de mail
Nv.t.
Prettig en goede informatievoorziening , overzichtelijke afrekening
BM.Smit-Kerkstra
Goedkoop, verantwoord, betrouwbaar en bereikbaar.
e welling
Geen problemen wordt altijd goed geholpen
Vakkundig geduldig aan de telefoon goede uitleg
Erik Spaink
Aanbevelen? Ja maar. Ik ben actief betrokken bij de energietransitie, als milieuman vind ik dat belangrijk. Maar ook natuur en landschap vind ik belangrijk. En omdat dat alles de bewoners raakt,...Aanbevelen? Ja maar. Ik ben actief betrokken bij de energietransitie, als milieuman vind ik dat belangrijk. Maar ook natuur en landschap vind ik belangrijk. En omdat dat alles de bewoners raakt, moet er 'van onderaf' worden gewerkt. Daarin stellen de energiecoöperaties die met Greenchoice verbonden zijn, mij teleur. Met name Rijn-IJssel.
Positief
Ik heb een jaar of toen geleden gekozen voor Greenchoice, ondat deze als écht groen uit de bus kwam bij vergelijkingen en ook nog gunstig geprijsd was. En dat is sindsdien zo gebleven.