Ik hen onlangs een aanbod van Greenchoice gekregen voor een nieuw 3-jaar-vast contract. Twee verschillende vergelijkingswebsites gaven aan, dat dit werkelijk een zeer goed aanbod is. Ik...Ik hen onlangs een aanbod van Greenchoice gekregen voor een nieuw 3-jaar-vast contract. Twee verschillende vergelijkingswebsites gaven aan, dat dit werkelijk een zeer goed aanbod is. Ik ben nu dus weer voor 3 jaar verzekerd van groene stroom en groen-gecompenseerd gas tegen scherpe tarieven
Goed voorgelicht en goede producten.
Overzichten verbruik prima
Anita
Klantvriendelijk, goed milieu bewust bezig. Dit bedrijf is er voor zijn klanten, top
We zijn nu al vijf jaar klant bij Greenchoice. Overstappen en al die ongein doen we niet meer aan. Dik tevreden over de service, bereikbaarheid en kosten. Het groene imago is ook duidelijk merkbaar...We zijn nu al vijf jaar klant bij Greenchoice. Overstappen en al die ongein doen we niet meer aan. Dik tevreden over de service, bereikbaarheid en kosten. Het groene imago is ook duidelijk merkbaar en men komt met passende oplossingen zoals windvangers en groene daken.
Prima, het enige wat ik in verleden vervelend vond was dat je je maandbedrag soms niet zelf op een bepaalde hoogte kunt zetten. Dan moet je weer bellen terwijl het via de site eigenlijk net even...Prima, het enige wat ik in verleden vervelend vond was dat je je maandbedrag soms niet zelf op een bepaalde hoogte kunt zetten. Dan moet je weer bellen terwijl het via de site eigenlijk net even makkelijker en sneller is.
Van opdorp
Bij vragen, altijd zeer snel antwoord, en correct.
w.v.cornewal
Belangrijk vind ik dat Greenchoice totaal groen is. ook dat er groene acties zijn, o.a. warme truiendag en dat er een overzicht is van wat het verbruik is tevens wordt er...Belangrijk vind ik dat Greenchoice totaal groen is. ook dat er groene acties zijn, o.a. warme truiendag en dat er een overzicht is van wat het verbruik is tevens wordt er gewaarschuwd of er te veel verbruikt wordt er is een totaal overzicht van de jaren van verbruik gemakkelijke aanpassing van het maandbedrag ik ben tevreden