Tatjana Dekker

Greenchoice is overzichtelijk en duidelijk.

Chris Coolsma

Werkt echt naar groene energievoorziening, duidelijke en regelmatige informatie, aanvaardbare tarieven. Kan nog proactiever zijn. Hulp bij transitie kan nog beter

Eline

Snelle en duidelijke uitleg op de site en prima service.

Een energie leverancier die goed bezig is voor het milieu

Leni Kox

Ik ben heel tevreden! Er was bij mij een beetje (veel) paniek na het wisselen van mijn slimme meter, de narigheid kwam niet door Greenchoice hoor, maar het is allemaal prima opgelost!

Heb twee keer telefonisch contact gehad met de klantenservice. Eerste keer om mijn contract per 1 december te veranderen in 5 jaar windenergie met 3 windvangers. Geen mail als bevestiging ontvangen.... Heb twee keer telefonisch contact gehad met de klantenservice. Eerste keer om mijn contract per 1 december te veranderen in 5 jaar windenergie met 3 windvangers. Geen mail als bevestiging ontvangen. Daarna nog een keer gebeld ( weer lang in de wacht) mijn verandering was bekend en weer geen bevestiging ontvangen.
Nu via internet gedaan en nu een bevestiging ontvangen. Jammer.
Verder ben ik een blij met Greenchoice!

Ik heb mijn contract verlengd, heb er wel even goed over nagedacht. Kreeg verschillende offertes gedurende een paar maanden, heb er daarvan een gekozen. Heb ook telefonische overlegd en een paar... Ik heb mijn contract verlengd, heb er wel even goed over nagedacht. Kreeg verschillende offertes gedurende een paar maanden, heb er daarvan een gekozen. Heb ook telefonische overlegd en een paar keer vragen gesteld, die elke keer weer keurig werden beantwoord.