De contacten zijn goed

j dijkstra

Zeer goed . gelijk iemand aan de lijn geen ingewikkelde menu,s doorlopen, helder en duidelijke uitleg

Communicatie, perfect: waarschuwen op tijd als contract verloopt en altijd bereikbaar.

Anonimuis

Eenvoudig verleng proces maar slecht vergelijkbaarheid. Je krijgt alleen een nieuw maandbedrag ... huidig maandbedrag staat er niet (direct) bij en de bedragen per m3 helemaal niet.

Zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar, geen lange wachttijden,

Marcel Visser

Mijn laatste ervaring met Greenchoice is niet goed.

Beste Marcel Visser,
Beste Marcel Visser,
Wil je hier misschien meer over kwijt? Dan kijken we graag hoe we je ervaring kunnen verbeteren. Bel ons gerust op 010 478 23 26 of stuur ons een e-mail via vragen@greenchoice.nl.
Bob van Greenchoice

Ik had een vreemde ervaring met Greenchoice. Enkele dagen geleden heb ik mijn energie contract verlengd. Een paar dagen later werd ik gebeld door een Greenchoice medewerker die mij, volgens hem, een... Ik had een vreemde ervaring met Greenchoice. Enkele dagen geleden heb ik mijn energie contract verlengd. Een paar dagen later werd ik gebeld door een Greenchoice medewerker die mij, volgens hem, een aantrekkelijk aanbod kon doen met daarbij gratis “windvangers”. Het aanbod was daarbij ook nog eens voor een ander tarief dan ik eerder zelf had afgesloten.
Kortom, ik vond dit een vreemde situatie en verwarrend en vraag me nu af, klopt dit wel, wat is er mis bij Greenchoice?

Hoi Anoniem,
Hoi Anoniem,
Dit klinkt inderdaad erg vreemd! De medewerker die je gebeld heeft, was er blijkbaar niet van op de hoogte dat je al verlengd had. Maar je mag er vanuit gaan dat je eerdere verlenging door ons verwerkt is. Mocht je het nog even willen na laten trekken, dan kun je een e-mail sturen naar vragen@greenchoice.nl of ons even bellen.

R. Vonk

Snap niet goed wat jullie willen weten! Ik krijg gas en stroom via jullie en dat is het. Wordt regelmatig lastig gevallen om mijn contract te verlengen en krijg e-mails over mooie acties...denk dat... Snap niet goed wat jullie willen weten! Ik krijg gas en stroom via jullie en dat is het. Wordt regelmatig lastig gevallen om mijn contract te verlengen en krijg e-mails over mooie acties...denk dat jullie goedkoper zouden kunnen zijn door het een en ander te laten....

Beste R. Vonk,
Beste R. Vonk,
Het is natuurlijk niet onze bedoeling je lastig te vallen, maar het klinkt alsof je een vast tarief hebt dat bijna afloopt. In dat geval willen we je daar graag over informeren en ook de mogelijkheid bieden je tarieven opnieuw vast te zetten.
Als je dat niet wilt, kan natuurlijk ook, dan gaat je contract na afloop van het vaste tarief over in een contract voor onbepaalde tijd, met variabele tarieven.
Als je niet meer gebeld wilt worden, kan dat ook. Stuur ons dan even een e-mail via vragen@greenchoice.nl of bel ons op ons nummer 010 478 23 26. Dan regelen we dit voor je.

A. Jansen

Deze zijn goed.

Ik ben prettig te woord gestaan door de werkneemsters van Greenchoice. De wachttijd was nihil, heel prettig.