Levering is op zich prima, maar zodra het einde van het contract nadert, verandert Greenchoice in een geldwolf en wordt je bedolven onder telefoontjes van callcenters. Je kan uiteindelijk aangeven... Levering is op zich prima, maar zodra het einde van het contract nadert, verandert Greenchoice in een geldwolf en wordt je bedolven onder telefoontjes van callcenters. Je kan uiteindelijk aangeven dat men niet meer mag bellen. Dit neemt niet weg dat ik dit als zeer onvriendelijk beschouw. Ik heb dit in deze mate niet eerder meegemaakt bij andere leveranciers.

Beste Anoniem,
We willen graag laten merken dat we samen verder willen met deze klanten, maar voor jou was dit overkill merk ik. Ik lees dat je inmiddels hebt aangegeven niet meer gebeld te willen worden. Dus we zullen je voortaan niet meer lastig vallen, excuses voor de overlast, zo was het niet bedoeld.
Bob van Greenchoice

Ik kies voor groene energie, electra en gas (bio)

Mieke Bosman

Prima, heel goed te woord gestaan. Nemen de tijd voor je.

Alles werkt soepel via internet en de nieuwsbrieven zitten regelmatig interessante initiatieven en nieuwtjes in.

Hans

Van meet af aan voel ik me thuis bij jullie. Open kaart, eerlijk verhaal. Vind het vooral bijzonder dat jullie ergens voor staan en dat dit voor de commercie komt. Althans zo komt dit bij mij over.... Van meet af aan voel ik me thuis bij jullie. Open kaart, eerlijk verhaal. Vind het vooral bijzonder dat jullie ergens voor staan en dat dit voor de commercie komt. Althans zo komt dit bij mij over. Sympathiek is ook dat je nergens echt aan vast zit.
Kortom ik blijf!

Ik vind het fijn dat je bij Greenchoice alles zelf online kunt inzien en regelen. Ik vind het wel jammer dat zij bij de consumentenbond niet meer als groenste uit de bus komen. Toch heb ik verlengd.... Ik vind het fijn dat je bij Greenchoice alles zelf online kunt inzien en regelen. Ik vind het wel jammer dat zij bij de consumentenbond niet meer als groenste uit de bus komen. Toch heb ik verlengd. De anderen waren niet voordeliger, en ik wek grotendeels mijn eigen stroom op.

Beste Anoniem,
Mooi om te lezen dat je het waardeert dat je bij ons veel informatie zelf in kunt zien en veel dingen zelf kunt regelen!
En goed om te lezen ook dat je duurzaamheid belangrijk...
Beste Anoniem,
En goed om te lezen ook dat je duurzaamheid belangrijk vindt. Dat is voor ons ook een belangrijk punt. Het klopt dat we in het onderzoek van de Consumentenbond niet bovenaan staan. Dat hebben we trouwens nooit gestaan. Wel worden we ieder jaar onder de 'voorlopers' geschaard en krijgen ieder jaar een hoger cijfer. Waarom dit geen 10 is, leggen we uit in dit artikel waarin we reageren op het onderzoek van 2017: https://www.greenchoice.nl/nieuws/artikelen/reactie-duurzaamheidsonderzoek/.
Bob van Greenchoice

Goede verhouding tussen prijs en duurzaamheid.

Goede verhouding tussen prijs en duurzaamheid.

Slecht klantcontact: bij het afsluiten van een 2e contract (ik heb tussentijds een andere leverancier gehad) kon ik met mijn e-mailadres niet onder het nieuwe klantnummer een account aanmaken om meterstanden door te geven etc. Dit heeft werkelijk maanden geduurd voor het was opgelost en ik bleef herinneringen ontvangen om de meterstanden te sturen.

Daarnaast krijg ik op andere vragen vraag algemene gestandaardiseerde antwoorden. Het lijkt soms of ik met een chatbox praat in plaats van met een medewerker met verstand van zaken.

Beste Jim,
Beste Jim,
Wij vinden het jammer om te lezen dat onze service niet naar tevredenheid is geweest. Het aanmaken van inloggegevens heeft onnodig lang geduurd, lees ik. Wanneer dit aan het begin van dit jaar speelde, kan ik me voorstellen hoe het is gegaan. We hebben toen een aantal maanden erg achter gelopen met de beantwoording van de e-mails.
Daar is op dit moment geen sprake meer van. Het verbaast me mede daarom dat je antwoorden krijgt die je vragen niet beantwoorden. Omdat ik niet weet waar je precies op doelt, is het denk ik handig als je ons hierover belt. Dan kan een collega kijken op welke punten onze antwoorden onvoldoende waren en je alsnog de gevraagde informatie geven. Wij zijn te bereiken op het nummer 010 478 23 26.
Bob van Greenchoice

Er was keuze uit 3 contractversies, waarvan 2 met windvangers. Allemaal leuk, maar vóór ik doorhad wat nou precies die windvangers voorstellen was ik wel even bezig - de uitleg was véél muisklikken... Er was keuze uit 3 contractversies, waarvan 2 met windvangers. Allemaal leuk, maar vóór ik doorhad wat nou precies die windvangers voorstellen was ik wel even bezig - de uitleg was véél muisklikken weg. En dan nog vind ik het meer/minder-wind-verhaal in die windvangers erg onduidelijk. Ik heb nu maar gekozen voor het langste contract - ik wil er zo weinig mogelijk over na hoeven denken. Met windvangers dus - een gokje van mijn kant.

Beste Anoniem,
Het was niet de bedoeling je lang bezig te houden, onze excuses! Als het gaat om de opbrengst van de Windvangers, is het in de kern simpel: iedere Windvanger levert je minimaal 125 kilowattuur stroom op. Mocht het hard waaien en je windmolen levert meer op, dan krijg je die meeropbrengst ook vergoed. Dus ik denk dat je een goede gok hebt genomen. Mocht het je toch nog niet helemaal duidelijk zijn, bel ons dan gerust op ons nummer 010 478 23 26.
Bob van Greenchoice

Ongevraagde telefonische benadering over verlenging. Daarbij door de ‘verkoopster’ aangegeven dat ik bij de keuze voor een 3-jarig contract tussentijds altijd gewoon kan ontbinden zonder... Ongevraagde telefonische benadering over verlenging. Daarbij door de ‘verkoopster’ aangegeven dat ik bij de keuze voor een 3-jarig contract tussentijds altijd gewoon kan ontbinden zonder consequenties. Tevens het rare argument dat mijn maandbedrag met slechts € 4 zou stijgen, terwijl dat bij een overstap wel gemiddeld €40,- per maand duurder zou uitkomen. Onzinnig en nietszeggend uiteraard, omdat dit slechts een voorschot betreft. Vanwege verdere positieve ervaringen heb ik overigens wel verlengd (maar dan via de website).

Beste Anoniem,
Allereerst hartelijk dank voor je verlenging! Ik lees daarnaast dat je niet telefonisch benaderd wilt worden over de verlenging van je contract. We kunnen ervoor zorgen dat dit in het vervolg niet meer gebeurt: als je ons hierover belt of een e-mail stuurt, kunnen we dit in je dossier noteren.
Dat argument over het maandbedrag klinkt inderdaad raar. Als dat echt zo gezegd is, klopt het niet.

J. Bottinga

De contacten zijn prima.