Faye

Telefonisch slecht bereikbaar

Reactie Greenchoice:

Beste Faye,
Beste Faye,
Het is bij vlagen erg druk, waardoor de wachttijden dan inderdaad lang zijn. Onze excuses daarvoor. Op zulke momenten is de chat op onze website misschien een alternatief.
Vriendelijke groet,
Bob van Greenchoice

R. den Brok

Voorheen altijd naar tevredenheid klant geweest. Maar op het moment dat ik zonnepanelen heg aangeschaft via greenchoice is dit helemaal tot dieptepunt gezakt. Grote spijt dat ik dit via greenchoice... Voorheen altijd naar tevredenheid klant geweest. Maar op het moment dat ik zonnepanelen heg aangeschaft via greenchoice is dit helemaal tot dieptepunt gezakt. Grote spijt dat ik dit via greenchoice heb gedaan. Ben al meer dan een half jaar bezig met een klacht mbt tot de installatie omdat ik vermoed dat het systeem niet goed werkt. Filmpjesgemaakt dat de omvormer aangeeft dat 1 streng niet goed werkt en dan nog geen monteur sturen. Ze legde het eerst terug bij de leverancier van de omvormer. Dan hoor je helemaal niet meer. Vervolgens moet je zelf overal achteraan bellen. Zo kon er nu wel een monteur komen alleen het is nu bijna half 5 en nog geen monteur gezien!! Vrije dag opgenomen en nog niets verder. Daarnaast een drama om de juiste personen te spreken, kunnen alleen terugbel verzoeken noteren en dan zou je terug gebeld worden dat gebeurd zeker niet binnen 14 dagen. Waardeloze organisatie.

Jeroen

Teleurstellend.
Teleurstellend.
Er is geen mogelijkheid geboden om eerder het contract te verlengen (verlengen is tijdelijk ook niet mogelijk geweest). Het verlengingsaanbod was niet heel duidelijk en ook lastig te vergelijken met het huidige contract. Om te verlengen was er maar 1 optie.

T

Verschrikkelijk, ben zo boos, wat n slechte servicedesk. Klacht ingediend en ook daar gewoon maar een willekeurig antwoord. Er wordt maar wat geroepen en intussen niets gedaan.

de bruijn

Aanmelding gaat makkelijk. Alles digitaal. Prettig dat er maandelijks een overzicht komt van het stroom gebruik en dat er een jaaroverzicht bij zit. Op tijd nieuw aanbod gekregen voor verlenging van... Aanmelding gaat makkelijk. Alles digitaal. Prettig dat er maandelijks een overzicht komt van het stroom gebruik en dat er een jaaroverzicht bij zit. Op tijd nieuw aanbod gekregen voor verlenging van het contract. Dit was ook een goede aanbieding gezien de huidige krapte in de energiemarkt

mevrouw

Prettig in communicatie

Sanne

Niet het antwoord wat ik wilde horen, maar wel duidelijk en vriendelijk

heer Deurloo

Belangrijkste punt: veel fouten in maandoverzicht en jaarnota. Laatste jaarnota moest tweemaal worden gecorrigeerd. Aan particulieren zou alles incl. btw moeten zijn.

heer

Info telefonisch niet naar wens.
Ook nieuw contract vanaf 1 mei en nu al berekening in de app met nieuwe prijzen vanaf januari tot heden!!