Het is zoals het er staat: samen groene keuzes maken. Daar ga ik geen kostenplaatje aan verbinden want ik vertrouw erop dat wat goed is voor het milieu, goed is voor de mens.
Goede service. Groen imago. Niet te veel mailing.
Rob peelen
Goed voor het milieu. Goede automatisering. Geen dubbele bodem. Snel antwoord op vragen of problemen.
Prettig, weinig contact alles online en als er iets is ben ik zo telefonisch geholpen
Tevreden62
Gewoon goed; voor klant en milieu! (de) Voordelig(ste) in vastrecht kosten, en géén boete betalen als je tussentijds overstapt naar de concurrent. Kortom: alle reden om terug te keren...Gewoon goed; voor klant en milieu! (de) Voordelig(ste) in vastrecht kosten, en géén boete betalen als je tussentijds overstapt naar de concurrent. Kortom: alle reden om terug te keren dan wel te blijven bij Greenchoice!
V. Witte
Betrouwbare partij, goed bereikbaar
Goede prijs voor stroom gas
L.C.M. Marten
Greenchoice heeft scherpe tarieven. Met vragen kun je altijd telefonisch terecht. De jaarafrekening wordt steeds snel toegestuurd.