Goed, makkelijk en maandelijks ontvang ik een opgave van mijn maandgebruik met een vergelijking met het jaar ervoor
Jammer dat er naast een aanbod per mail nog 2x wordt gebeld alsof er een superaanbieding geldt. Heb dat niet op prijs gesteld. Laatste telefoontje kwam overigens nadat het contract al was verlengd.
Positieve ervaringen, t.w.: - ruimhartige afhandeling bij gebleken slecht werkende en door Stedin vervangen meters voor electra en gas - goed bruikbare maandelijkse overzichten van het...Positieve ervaringen, t.w.: - ruimhartige afhandeling bij gebleken slecht werkende en door Stedin vervangen meters voor electra en gas - goed bruikbare maandelijkse overzichten van het verbruik via de e-mail - tijdige signalering van aflopen energie-overeenkomst en aanbieding nieuw contract
Goede service Klantvriendelijk oersoneel
Peter Alsem
Prijstechnisch goed!
Prima, geen klachten
Rinus Hoevens
Ik ben blij en tevreden dat ik bij Greenchoice zit omdat: - ik als vastgoedeigenaar/-verhuurder flexibel kan omgaan met wisselingen binnen mijn bestaande contracten, - ik met 28...Ik ben blij en tevreden dat ik bij Greenchoice zit omdat: - ik als vastgoedeigenaar/-verhuurder flexibel kan omgaan met wisselingen binnen mijn bestaande contracten, - ik met 28 winddelen actief mijn stroomverbruik kon vergroenen, - ik in goed overleg tot de ideale oplossing kan komen voor mijn prive- en zakelijke activiteiten.