Het telefonisch contact met meneer Miquel da Luz was slecht te noemen .
Ik belde om een hetzelfde tarief aan te bieden wat verlopen was in mijn dossier . dit kon niet volgens hem .
Ook...
Het telefonisch contact met meneer Miquel da Luz was slecht te noemen .
Ook verstond hij de nederlandse taal niet goed. uiteindelijk ben ik zelf gaan zoeken en heb ik het gevraagde tarief toch gevonden. Beetje raar allemaal . Er moet eens meer gedaan worden voor vaste klanten en niet alleen om nieuwe klanten te vangen met aanbiedingen.

J.vZalk

Was goed,maar ik heb niet begrepen,waarom ik zo lang moest wachten ,vr de aanpassing van het termijnbedrag

In het algemeen goed.
In het algemeen goed.
Op de keer na (in april 2019) dat ik gebeld (met een 085 nr) werd door een man die mij vertelde dat mijn contract bij Greenchoice binnenkort stopte en dat hij mij een aanbieding kon doen. Hij praatte zodanig dat ik het idee had dat het wel eens malafide zou kunnen zijn. Ik weet nog steeds niet of het nu in opdracht was van Greenchoice of niet.

Prima energiebedrijf, geen klachten hierover.

Wordt goed geholpen met de juiste keuze i .v. b de voor delen die naast elkaar uit gelegd worden van diverse contracten .

Ronald

Na 10 jaar nog steeds goede ervaring met Greenchoice

Lowie

Ik ben al 5 jaar klant en heb voor 5 jaar bijgetekend. Duurzaamheid en bezit 42 zonnepanelen zijn mijn overwegingen geweest.

Prima! Geen wachttijd, goed oog voor vraag achter de vraag, komt snel afspraken na.

Ik heb twee keer met greenchoice gebeld. De eerste keer kreeg ik een meisje aan de lijn dat niet zo veel verstand van zaken had. Toen heb ik nog een keer gebeld. De jongeman die ik toen aan de lijn... Ik heb twee keer met greenchoice gebeld. De eerste keer kreeg ik een meisje aan de lijn dat niet zo veel verstand van zaken had. Toen heb ik nog een keer gebeld. De jongeman die ik toen aan de lijn kreeg heeft mij keurig geholpen.